SOUTĚŽ o Návnadu: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 01.02.2018

Omlouváme se všem, kdo soutěžili, za dlouhé čekání. Nějak nám ta soutěžní sekce zatuhla, ale už je zase vše v pořádku a my pro vás máme očekávaného výherce a v závěsu i další soutěže.

Správná odpověď byla nad slunce jasná, jednalo se nám samozřejmě o Klub rváčů 2, který v Crwi vyšel v loňském roce.

A šťastným majitelem Návnady se stal:

  • Miloslav ČERNÝ z Chebu

Gratulujeme!

 

Díky nakladatelství Crew vám můžeme tento týden nabídnout soutěžení o komiks Návnada, ke kterému si nenapsal scénář nikdo menší než Chuck Palahniuk. Abychom vás na Návnadu správně navnadili, půjčíme si nějaká písmena přímo ze stránek nakladatelství Crew. Není to totiž úplně standardní komiks...

Světově proslulý romanopisec a povídkář Chuck Palahniuk (Klub rváčů, Program pro přeživší, Ukolébavka a mnoho dalších) udivuje a překvapuje, kudy chodí - a tentokrát vytvořil skvělou knihu omalovánek pro dospělé. Sám napsal osm povídek a ty ilustrovalo osm vynikajících výtvarníků známých (nejen) z komiksu.

"Možná, že když dáme dohromady vaše barvičky, dovednost výtvarníků a moje povídky, společně vytvoříme něco, co přetrvá. Něco, co si bude stát za to nechat... vytvoříme pěknou vázanou knížku, která může trůnit v jakékoliv knihovně a čekat na novou generaci, která ji objeví a užije si ji." - Chuck Palahniuk

Zaujalo vás to a chcete si vybarvovat a číst zároveň?

  • Stačí, když nám napíšete jaký jiný titul od tohoto spisovatele už v nakladatelství Crew vyšel.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 28.1.2018, do předmětu napište Návnada a nezapomeňte na svoje jméno, korespondenční adresu a telefon.

Těšíme se na vaše odpovědi.

 

Přidat komentář