SOUTĚŽ o Děti Halloweenu: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 21.10.2018

Krásně nám to napsal vylosovaný výherce, tak s dovolením použijeme jeho odpověď jako oficiální odpověď na halloweenskou soutěžní otázku: "Halloween se slaví 31. října, v předvečer svátku Všech svatých. Kořeny svátku sahají až do dob před naším letopočtem, kdy Keltové slavili v tento den konec léta a příchod nového roku, svátek se jmenoval Samhain. Halloweenská tradice se díky přistěhovalcům z Irska dostala kolem poloviny 19. století do Ameriky."

A kdo že je ten šťastlivec?

  • Jan K. z Hradce Králové.

Gratulujeme!

 

Víte, co vás může potkat o Halloweenu?

To určitě záleží na tom, jaký názor máte na to, jestli má nebo nemá tento svátek co pohledávat v našich dušičkoých vodách. Každopádně můžete potkat naši soutěž a zkusit svoje štěstí o tématickou knihu od nakladatelství Carcosa:
Naylorovi jsou běžná moderní rodina žijící v bytovém komplexu Stillbrook. Údržbář Harris a jeho z domu pracující manželka Lynn vychovávají dvě školou povinné děti. Všichni před sebou zároveň mají spoustu tajemství… S blížícím se Halloweenem zdánlivý poklid začínají narušovat nevysvětlitelné hlasy,jevy a tlaky. Neklid je patrný i na dalších svérázných nájemnících. Správa nemovitosti zvažuje, že z bezpečnostních důvodů letošní oslavu a koledování zruší. Ale je to vůbec možné? Je možné utéct před Halloweenem?

Brian James Freeman & Norman Prentiss napsali Děti Halloweenu a vy můžete zkusit štěstí, když nám zašlete odpověď na otázku:

  • Kdy přesně a proč vlastně se slaví Halloween?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 28.10.2018, do předmětu napiště Děti Halloweenu a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi!

Přidat komentář