Všechny SOUTĚŽE roku

Článek od: Redakce - 15.12.2018

Další soutěžní rok je za námi. Zvládli jsme i čtyřkolovou vánoční soutěž a všichni výherci by se pod stromečkem měli radovat ze svých knih. Doufáme, že nejen ty vánoční výhry, ale i všechny ostatní v průběhu roku doputovaly zdárně ke svým právoplatným majitelům. Kdyby náhodou ne, určitě nám dejte vědět na soutěžní mail. Někdy nemáme žádnou možnost, jak úplně zkontrolovat, zda všechno klaplo na milimetr, a pokud někomu něco chybí, rozhodně za tím není zlý úmysl vám vaši výhru upřít.

Soutěžili jsme o knihy, audioknihy, komiksy a sem tam i o nějakou kuriozitu a budeme se snažit vám přinášet pestrou soutěžní nabídku i příští rok. To všechno by se samozřejmě neobešlo bez báječných nakladatelů a vydavatelů, kteří se postaralii o všechny ty soutěžní výtisky a eknihy a audioknihy. Na tomto místě se sluší všem poděkovat za přízeň a přispění do našich klání, v letošním roce jmenovitě a podle abecedy

BB art
Brokilon
Carcosa
Crew
Epocha
Fragment
Host
Mystery Press
OneHotBook
Plus
Straky na vrbě
Triton

Takže děkujeme a těšíme se na spolupráci i v roce následujícím, pokud to bude jen trochu možné.

Pro těch pár dnů do konce kalendářního roku jsme dali soutěžní redaktorce trochu volna a poslali jsme losovací osudí do servisu, aby nám ho pěkně promazali k použití i na rok devatenáctý v tomto století.

Už teď vám můžeme slíbit chutnou lahůdku k Novoroční bleskovce, takže určitě nezapomeňte na Nový rok zkontrolovat náš web, aby vám neunikla první (pouze den trvající) šance na výhru!

A hned potom to zase začneme roztáčet s novými soutěžemi. Snad si přijdete na své a zachováte nám i našim soutěžím přízeň i nadále.

Přejeme krásné, naprosto nesoutěžní svátky a poslední dny roku.

Vaši sardeňáci

Přidat komentář