UKÁZKA: Anne Bishop, Královna Temnoty (Černé drahokamy 3)

Článek od: Anonym - 03.12.2010

Jaenelle vládne jako královna na dvoře Ebon Askavi, a proto zkorumpovaná čistá krev už nemůže masakrovat její lid a zneuctívat její zemi. Ale kde se uzavřou dveře, může být prolomeno okno, proto musí být nepřátelé zničeni jednou provždy. Ani Čarodějka sama však nemá dostatek sil k tomu, aby ochránila Říši Stínů.

RECENZE: Anne Bishopová, Dědička Stínů

Článek od: Renata Heitelová - 29.04.2010

V tomto násilném, vášnivém i temném světě fantazie vládne čistá krev - rasa čarodějnic a princů válečníků, jejichž síla se ukrývá v magických drahokamech. V druhém díle trilogie Černých drahokamů se sny říše Temnoty o osvoboditelce konečně stávají skutečností.Čistá krev čekala staletí na příchod Čarodějky,...

RECENZE: Anne Bishopová, Dědička Stínů (Černé drahokamy 2)

Článek od: Renata Heitelová - 29.04.2010

Královna ze snů, na kterou bratři čekali tak dlouho a jíž chtěli sloužit, se nachází hluboko v propasti své mysli a nikdo neví, kdy a zda vůbec se navrátí do svého poraněného dětského těla. Druhý díl temné romantické fantasy trilogie Černých drahokamů plynule navazuje na první díl Dcera čisté krve, jeho znalost je proto pro další čtení nezbytná.

UKÁZKA: Anne Bishop, Dcera čisté krve (Černé drahokamy 1)

Článek od: Anonym - 21.01.2010

První kniha Trilogie Černých drahokamů. Co kdyby existovala kultura vycházející z temné strany fantazie? Jakou by měla morálku a měřítko hodnot? Co kdyby tato kultura byla ve své Temnotě velice elegantní a byla by stejně něžná jako výbušná, vášnivá a násilná?

Přihlásit se k odběru RSS - A. Bishopová