KOMIKS: Vyšel Paskřivec, 10. Hellboyův příběh

Článek od: Redakce - 17.07.2015

V jubilejní desáté knize „Paskřivec“, kterou právě v českém překladu vydává Comics Centrum, se Hellboy musí vypořádat s ďábelským případem čarodějnictví, bezhlavým pirátem, posedlým malířem i vlastním mateřským znaménkem. Čtyři samostatné příběhy a čtyři kreslíři – sbírka představuje slavný komiksový svět Mika Mignoly překvapivě a pokaždé jinak.

KOMIKS: Hellblazer – Syn člověka & Těžké časy (John Constantine 1 a 2)

Článek od: David P. Stefanovič - 19.07.2012

Začalo to pro nás sešitem Syn člověka. John Constantine se v něm představuje takový, jakého jsme ho znali z filmového zpracování. V podstatě zoufalec a ztroskotanec, který nejde pro cigaretu, flašku whisky a dehtově černou hlášku daleko. A udělat nějakou kardinální pitomost, která ho bude pronásledovat ještě o dlouhá léta později, mu také dlouho netrvá.

PR: Mike Mignola, Richard Corben, P. Craig Russell, Hellboy 7 - Pražský upír a další povídky

Článek od: Anonym - 10.09.2010

Již posedmé se do rukou našich čtenářů dostává knižní vydání osudů odpadlého démona Hellboye. Kniha „Hellboy #7: Pražský upír a další povídky“ obsahuje sedm fantaskních příběhů. Poprvé všechny nekreslil sám Mike Mignola, ale ke všem napsal scénáře. Titulní povídku Pražský upír (inspirovanou Mignolovým pobytem v Praze během natáčení filmů Blade II a Hellboy) nakreslil P. Craig Russell, známý českým čtenářům z

Přihlásit se k odběru RSS - R. Corben