SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže o sci-fi romány nakladatelství Laser-books

Článek od: Redakce - 03.09.2012

Vážení a milí přispěvatelé, máme pro vás vyhodnocení dvojité soutěže. První otázka byla poněkud zavádějící, a protože jste všichni velmi kreativní, pochopil jí každý po svém. Někdo hledal odpověď v prní a někdo ve druhé knize. Všechny došlé odpovědi vypadající takto, nebo nějak podobně (malý Magellanův oblak, Prstenec - vesmírná stanice vystavěná kolem Země, odkud se přesune do džunglí Amazonie.) proto tentokrát považujeme za správné. Odpvěď na druhou otázku byla více než průzračná a kapitánem lodi není nikdo jiný než Willam Riker. Ze 48 došlých odpovědí jsme vylosovali dva následující výherce:

Prstenec singularity
Petr Říhánek
Plzeň

Star Trek
Monika Zemanová
Moravská Třebová

Všem zúčastněným děkujeme a kdo nevyhrál, nechť nehází flintu do žita, řítí se na vás další soutěže a ceny budou určitě opět stát za to!!


Trochu netradičně chceme připomenout milovníkům Star Treku, že nedávno vyšel druhý díl Titanu s názvem Černý král. Překvapilo nás, že po vřelém přijetí prvního dílu (na Legii hodnocení 98 %) se o pokračování téměř nemluví. Každopádně jeden z vás tuto knihu získá, pokud se nerozhodne, že chce raději trochu nefalšované science fiction. Do konce prázdnin chceme odměnit dva soutěžící.

Máme pro každého výherce ze dvou losovacích osudí jednu knihu, takže si v případě zaslání odpovědi dobře rozmyslete, jestli se chcete vydat tam, kam se doposud nikdo nevydal, nebo se raději soustředíte na zjištění, jak to dopadne v budoucnosti s lidstvem na planetě Zemi. Vybrat si můžete, ale zodpovědět musíte obě otázky. Váš výběr pak určí, v jakém slosování se ocitnete.

Romány do soutěže nám poskytlo nakladatelství Laser-books. Děkujeme.

Pro detaily o soutěžních výtiscích se můžete mrknout na následujících odkazech:

Dvě knihy, dvě otázky. Jedna lehká a druhá ještě lehčí:

  1. Kde se odehrává děj románu (dle anotace)?
  2. Kdo velí hvězdné lodi Titan?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 31. 8. 2012 Do předmětu uveďte "Star Trek prstenec" a nezapomeňte napsat svoje jméno a adresu.

Komentáře

Přidat komentář