SOUTĚŽ: Dan Simmons - Temné léto - výsledky

Článek od: Monika Slíva - 28.01.2013

Trošku jsme vás s výsledky té první letošní soutěže napnuli, ale už nebudeme napínat déle... zde máte letošní první výherkyni!

Trošku jsme vás s tou první letošní soutěží napnuli, ale už nebudeme déle..

... i když trošku přece. Neodpustíme si trochu té statistiky za loňský soutěžní rok:

Celkem jsme pro vás v roce 2012 připravili 27 soutěží o knihy a vstupenky na různé akce a filmy (poskytnuté nakladateli, distributory a organizátory), ve kterých jsme z 1749 došlých správných odpovědí vylosovali a naši věrní čtenáři a přispěvatelé si rozdělili 67 výher!!!

Doufejme, že i v tomto roce nám zůstanete alespoň stejně nakloněni a připravené soutěže oceníte vaší hojnou účastí.

Na první soutěžní otázku letošního roku nám přišlo celkem 136 správných odpovědí. Kniha Temné léto (jak všichni správně věděli) skutečně poprvé vyšla v roce 1991.

A tramtadá, štěstí se usmálo na

Markétu Markovou z Prostějova

Markétě samozřejmě gratulujeme, přejeme děsivě příjemné čtení a vy ostatní můžete vyhlížet další soutěž, která brzy následuje.


Letošní soutěžení začneme přímo hororově. Třinácka na konci letopočtu bude jistě celoročně hlavně šťastná, a proto si můžeme dovolit nabídnout vám pro začátek nějakou tu porci hrůzy a strachu. Nakladatelství Laser-books nám původně bestseller Dana Simmonse Temné léto poskytlo už do vánoční soutěže, ale nakonec jsme usoudili, že by si tato kniha zasloužila trochu pozornosti navíc a tudíž i samostatnou soutěž. Chctete-li vědět o obsahu knihy více, čtěte zde.

Potom už pro vás nebude těžké zodpovědět následující otázku:

  • Ve kterém roce vyšla poprvé kniha v originále?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 17. ledna 2013, do předmětu uveďte Temné léto a hlavně napište svoje jméno a adresu.

Komentáře

Přidat komentář