Editoriál: Šťastný nový rok 2014

Článek od: Jan Pechanec - 31.12.2013

Milí čtenáři,

 

šťastně nešťastná, nešťastně sťastná, nebo prostě jen třináctka je za námi. Pokud si tenhle novoroční úvodník čtete, pak určitě plni očekávání, optimismu a možná i lehké kocovinky. A proč? Přežili jste a budoucnost je plná příslibů.

 

A Sarden také. Loni prošel velkou zatěžkávací zkouškou, když jsem zmizel a byl zmizelej, ale to nevadilo. Deník o fantastice byl připraven, protože stojí na mnoha pevných pilířích a není to projekt jednoho muže. Berme jeho třináctý rok existence jako rok puberty. Z dítěte se stává pohlavně dospělý jedinec. A to je dobře, to je totiž ten největší příslib do nového roku.

 

Však to brzy uvidíte na vlastní oči. Housenka se zakuklila a brzy spatříte krásného motýla (příznivci hororu pravděpodobně spatří noční můru).

 

Dovolte, abych vám všem popřál uspěšný nový rok 2014. 

 

Váš (ex?)šéfredaktor Pechy

 

P. S.: Ano, Pechy se vrací. Slibuje to už dlouho, že?

 

P. S. S.: Jo, nezapomeňte, že máte jedinečnou šanci nám dát dárek v podobě svého hlasu při letošních cenách Akademie SFFH v kategorii web ;-)

Komentáře

Honzovi a všem další redaktorům Sardenu přeji krásný nový rok 2014.

A těším se na tu noční můru.

A u toho P.S. mě napadlo, že snad je to k 1.1. a ne 1.4., tak by to mohlo vyjít :)

A těším se na viděnou na PGF :)

 

Děkuju, Martine, tobě taky pěkný nový rok :)

Snad web brzy pojede, jak má.

BTW jsem se divila u tohoto článku, proč je tam to číslo jedenáct, a po chvilce mi došlo, že je to 1.1. Tak mám dotaz na Petra, zda by nebyla lepší varianta nechat datum s tečkama

Přeju nám všem společně - celé redakci, věrným i nevěrným čtenářům a navrátivšímu se (konečně snad už opravdu, když to není apríl:)) šéfredaktorovi, aby nám to dohromady šlapalo aspoň stejně tak jako doteď.

Sobě konkrétně přeju mnoho vstřícných nakladatelů a ještě více soutěžních výtisků, aby měli naši čtenáři i v tomto roce o co hrát.

Noční můra je někdy vzletně označována jako noční motýl, tak zůstaňme u toho, a budou uspokojeni jak romantici, tak příznivci hororu. Ponechme si nádherného nočního motýla který nás na svých křídlech bude unášet do říše fantazie celý příští rok a doufejme, že ani pak nenarazí na žádnou lampu, která by ho smetla do propadliště dějin...

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Tak asi Petře chápu, proč Renča pracuje nepřihlášená:-) Já se teď od radosti, že mám viditelnou tu horní lištu, odhlásila a jsem v pr... čicích asi, protože lišta zmizela a nikde žádná dirka, do které bych napsala svoje přihlašovací údaje, abych mohla zase dovnitř. Ještě že venku nemrzne, protože vyhodit se dobrovolně na mráz a pak tam strádat přes noc z vlastní blbosti, to by se mi nééélíbilo....

Přidat komentář