FILM: Avengers: Age of Ultron má první trailer

Článek od: Redakce - 23.10.2014

Filmová společnost Marvel jede a získává si stále větší počet fanoušků. Letos slavila úspěch s filmy Captain America: The Winters Soldier a Strážci galaxie, a v rozšiřování svého filmového univerza míní pokračovat rozhodně dál. A plány to nejsou rozhodně malé. Vždyť minulý týden oznámilo, že plánuje film, inspirovaný komiksem Občanská válka (Civil War), v níž proti sobě půjdu Captain America a Iron Man. Ale než k tomu dojde, čeká nás v roce 2015 Ant-Man a Avengers: Age of Ultron. A druhý jmenovaný se představuje v prvním traileru. Ve filmu se setkáte nejen se starými známými, ale i zcela novými tvářemi, a vše nasvědčuje tomu, že se bude jednat o něco temnější záležitost. O režii a scénář se opět postaral Joss Whedon. Česká premiéra je naplánovaná na 30.4. 2015

 

Komentáře

Mno, trailer vypadá mňamkózně:-) Snad to nepokakaj a bude to aspoň stejně dobrý jako první film. Je tam trochu transformers... viz ti měnící se roboti (alias Ultroni asi) a trochu x-menů:-) - jestli jsem dobře viděla, jak ta tmavovlasá holka mrská kolem sebe modrý světlíčka/kouzlíčka... pokud nemám mezery ve vzdělání a ona není nějakej Avenger se zatím jen papírové verze komiksu, který jsem nečetla...

 

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Ta tmavovlasá holka, co kolem sebe mrská červená kouzla, je Scarlet Witch. Je to dcera Magneta, takže mutant, ale taky spolu s Quicksilverem byli dlouho Avengeři. Jelikož ale na slovo 'mutant' a X-meny má práva jiné studio, ze Scarlet udělali, řekněme, 'něco lepšího než člověka' :D.

No vida! Takže moje dedukce byla zcela správná:-) No to jsem ani nečekala... dík za osvětlení:-)

Jak je vidět, znalost v oboru je znalost v oboru, ať už se jedná o atomovou fyziku nebo o comiksy!

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

To je holt to jho filmového průmyslu - koukněme na Hulka, kluka zelenýho, kolika ztvárnění se dočkal za posledních pár let. A mě osobně stejně nejvíc sedí až ten poslední alias Mark Ruffalo z Avengers.

A proč budou fanoušci naštvaní?

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

No, Quicksilver (který se mi mimochodem v Avengerech zatím pekelně líbí) a Witch jsou mutanti, se svýma schopnostma se narodili. Jenže jelikož to studio Marvel nemůže použít, oficiální vyjádření je takové, že jim schopnosti dalo Lokiho žezlo, s nímž byl na konci Captaina Ameriky k viděni Baron Von Strucker. Takže to byli normální lidé, kteří dostali kosmické schopnosti :D. To skalní fanoušci snadno nerozdýchají, ale já myslím, že je to velmi dobrá alternativa :).

Pro mě byl nejlepší Hulk Edward Norton. Ten film mám moc rád, a hlavně jeho konec, kde se naučil svou zlobu skutečně kontrolovat, na což pak navázal Ruffalo :).

Přidat komentář