RECENZE: Kevin Hearne, Praštěný

Článek od: Jan Žlebek - 09.04.2013

Kristepane na nebi, to je ale slátanina. U Ódinových koulí, vždyť tam se mytologie a popkultura míchají divočeji než ingredience v recepturách pejska a kočičky. A ani Síla sama nedonutí všechny ty tisícileté druidy, staleté upíry a dávné bohy nechovat se jako teenageři. Jenže na druhou stranu, všem těm fórkům ze života a vtipným narážkám by neodolal ani Velký Cthulhu. Tedy pokud by nespal kdesi v hlubinách.

WEB+PR: Avengers a další komiksy na Beletrie.eu

Článek od: Anonym - 06.08.2012

Všimli jste si, jaké množství komiksových příběhů za poslední dobu ovládlo filmová plátna? Pro příklad uveďme třeba Spiderman, Fantastická čtyřka, Avengers, Green Lantern, Thor, Captain America, X-men, Iron Man a seznam tady zdaleka nekončí. Který film z řady počinů inspirovaných komiksy se nejvíce vydařil?

FILM: Animovaní Avengeri

Článek od: Martin Kochlica - 01.05.2012

Chlapci a dievčatá z Avengers patria ku komiksovej klasike. V našich končinách však chvíľu trvalo, kým dostali toľko pozornosti, koľko si zaslúžia. Mimo komiksových okienok sa o ich reklamu postarali predovšetkým animáky od Marvel Studios, neskôr (už súbežne s hranými filmami) Marvel Animation. Sú na tom animovaní hrdinovia lepšie ako tí hraní?

PR+FILM: Avengers poběží jedině v IMAXu ve 3D s titulky

Článek od: Anonym - 28.04.2012

Superhrdinové z party Avengers se představí i v superkvalitě velkoformátového kina IMAX. Obří plátno a jedinečná 3D projekce dvou projektorů kina IMAX jejich kousky a efektní akční scény filmu ještě zvýrazní. Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow, Hawkeye ani Nick Fury nebudou nikde jinde tak velcí a tak „na dosah”.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Thor