Nový titul z nakladatelstsví Epocha

Článek od: Redakce - 31.05.2019

František Kotleta

POUTNÍK Z MOHAMEDA
ALLÁHŮV HNĚV

Vesmír, ve kterém se lidé uchýlili k fanatickému vyznávání největších náboženství, nabízí spoustu skvělých obchodních příležitostí. Zvlášť když se živíte pašováním zakázaného alkoholu a pornografie. A Daniel Kalandra je v tom zatraceně dobrý. Možná až moc, protože když se sbírají šiky k nové válce, chtějí ho mít vlivní lidé na své straně. A ne neberou jako odpověď. Vítejte ve světě Františka Kotlety, kde mír mezi křesťanskými a muslimskými planetami je křehký jako srdce nezletilé alcorské prostitutky. Bože, ochraňuj nás před těmi, kdo v tebe věří!

DANIEL KALANDRA V SOUBORNÉM VYDÁNÍ
Kulisy příběhu, které jsem stvořil před víc než deseti lety, byly postavené na hrátkách s politickým napětím posledních let. Jako novinář jsem kdysi zpravodajsky pokrýval teroristické útoky v Šarm aš-Šajchu a vůbec celá egyptská situace, už tehdy plná napětí mezi radikálními muslimy, umírněnými sekularisty, radikálními beduíny a křesťany, mě silně fascinovala a zajímala, až jsem ji přetavil ve sci-fi dobrodružství.
Mé příběhy jsou tak vlastně vždy o tom samém – o lidech, co se té odvěké lidské tendenci být součástí stáda ovcí postaví. O lidech, co je pro ně osobní svoboda a svoboda lidí okolo nich důležitější než nějaká zatracená ideologie, ať už slibuje beztřídní společnost, vládu silné ruky a vyvoleného národa, nebo boží požehnání. A jestli si přitom hraju s dynamitem, tak ať.
(z předmluvy autora)


„Tohle nové vydání si jednoduše potřebujete přečíst. Nejen proto, že autor svoje vyprávění lehce přebrousil a poupravil, aby víc sedělo do stylu Františka Kotlety… Ale i proto, že ten skřet řeznická, hamižná… změnil konec.“
- Helena Jelínková, Fantasymag -


V Nakladatelství Epocha právě vychází 1. vydání Poutníka z Mohameda: Alláhův hněv Františka Kotlety a čtenáři si ho již nyní mohou pořídit s 25% slevou na e-shopu Nakladatelství Epocha. E-kniha je již také k dispozici.

E-shop: http://epocha.cz/detailknihy.php?id=945
E-kniha: https://www.palmknihy.cz/fantasy-sci-fi/poutnik-z-mohameda-allahuv-hnev-...

FRANTIŠEK KOTLETA
Hvězda současné české literatury bourá žebříčky bestsellerů perfektně namíchaným mixem akce, hlášek, strhujícího děje a pikantních scén! Začtete se okamžitě a snadno a bavíte se až do konce! Knížky svérázného řezníka z Bruntálu s pestrými životními zážitky se dočkaly již několika dotisků! Všechny pochopitelně vydáváme i v elektronické podobě a ty nejoblíbenější příběhy také postupně natáčíme jako audioknihy. V letošním roce už se čtenáři-posluchači těší z šesti audioknih a další se připravují. Ani v tištěné produkci však František Kotleta nezahálí, a tak se letos čtenáři dočkají nejen dvou nových románů, ale i pokračování úspěšného komiksu Hustej nářez!

Poutník z Mohameda se podle SČKN stala v dubnu nejprodávanější e-knihou.

Více informací o knize zde.

Informace o knize
Titul: Poutník z Mohameda: Alláhův hněv
Autor: František Kotleta

Ilustrace na obálce: Žaneta Kortusová
Grafická úprava obálky: Lukáš Tuma
Formát: brožovaná, 110 x 180 mm
1. vydání
544 stran  
Cena: 399 Kč
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-181-6

O Nakladatelství
Dominantním směrem ediční koncepce Nakladatelství Epocha je literatura faktu a historie, ale velký prostor je věnován právě fantastice. Ta přináší tituly žánrů sci-fi, fantasy i hororu. Věnuje se zahraničním i tuzemským autorům. Dominantní pozici zaujímají knihy nejtajemnějšího autora současné české fantastiky Františka Kotlety a akčně hororový urban-fantasy seriál Kladivo na čaroděje, který se postupně stal mezi fanoušky kultem. Většinu vydaných knih lze zakoupit také v elektronické podobě a některé tituly ve formě audioknih.

Nakladatelství Epocha
Kaprova 12/40, 110 00 Praha 1
www.epocha.cz
https://www.facebook.com/Nakladatelstvi.Epocha
https://www.facebook.com/FantastickaEpocha

Komentáře

Co k tomu říci? Samozřejmě ... škvár. Ovšem přečtený jedním dechem a doufám, že bude i třetí díl. Příjemně strávených pár dní na chalupě. Víte, on to není den strávený s dobrou knihou (a co je vlastně ta "dobrá" kniha, že...) On je to den strávený s nesmírně zábavnou knihou plnou dost dobrých nápadů a odsýpajícím dějem.

Přidat komentář