ČASOPIS: Pevnost 3/21

Článek od: Redakce - 26.02.2021

NENECHTE SE ZMÁST SLAVNÝM ZABIJÁKEM NA OBÁLCE. NOVÉ PEVNOSTI VLÁDNOU PŘEDEVŠÍM ČARODĚJNICE, ČARODĚJKY A JEJICH MAGIE, SE KTEROU JE LEPŠÍ SI NEZAHRÁVAT. HEZKY SE ZAČTĚTE A PŘEJEME PĚKNÉ OKOUZLENÍ!

Od Sabriny po Saxanu, od Salemu po Bradavice, popkultura je plná ženské magické síly! A že těch čarodějek známe. Průvodcem jejich fantastickým světem se stala nová Pevnost, která dokáže ocenit zákeřnost, inteligenci, krásu i ladnost poletování na koštěti. Bosorkami to ale pochopitelně nekončí. V seriálech si povíme víc o hitu WANDAVISION, který již brzy detailně rozebereme i v našem podcastu GEEKZÓNA. V pozvánce na COMIC-CON PRAGUE 2021 si pak představíme nejen Suanne Braunovou z Hvězdné brány, ale také hned několik skvělých cosplayerů, kteří se stanou ozdobami festivalové události. A jedeme dál: ve jménu temnoty jsme si posvítili na skvělého DANA ABNETTA, mistra warhammerovské akce a hororů, kterého jsme zároveň pozvali k rozhovoru. O vaši přízeň je ale ochoten zabojovat i TED CHIANG a jeho podvratné PŘÍBĚHY VAŠEHO ŽIVOTA. Na chmurný výlet do světa pandemie nás oproti tomu zvou PSANCI od Chucka Wendiga. Jakub Mařík exceluje se svojí novinkou V LEDOVÉM SEVŘENÍ. Povídkami pak přispěli Tereza Šindlerová a Aleš Jeremiáš Šumpík. A už víte, jak chutná ČOKOLÁDA PRO WEHRMACHT? To vám ve svém románu i v přilehlém rozhovoru prozradí Přemysl Krejčík. Z komiksové sekce útočí DRACULA. Nechybí ale ani BRLOH a KLEPETO SPRAVEDLNOSTI. Mimochodem, ještě vám dlužíme KOMIKSOVÝ i HERNÍ TOP TEN ROKU 2020. Posvítíme si i na třetího HITMANA. Historická sekce představí „tlustého killera“ OLAVA SVATÉHO. V Hlase fandomu si řekneme víc jak o virtuální hře GWENT, tak o plánech nejnovějšího ročníku festivalu FUTURE GATE. A ani to není všechno! Pevnost vítá čarovné jaro a vy u toho nesmíte chybět!!!

Komentáře

A můžu se ctěné redakce zeptat, proč když tomuto číslu vládnou čarodějnice, dávají na obálku Hitmana? Já bych si čarodějnické číslo asi ujít nenechal, ale jelikož je mi tenhle plešoun úplně ukradený, logicky bych si březnové číslo nekoupil a pak by mi to mohlo být líto.

Navíc z té anotace to zní, že se o Hitmana jenom otřete (zmíněn je v jedné nerozvité větě).

Přidat komentář