SOUTĚŽ: Vylévání krve - vyhlášení výherců

Článek od: Redakce - 21.09.2011

Další soutěž uzavřela svoje osudí. Ani jsme netušili, co všechno se díky jednoduché otázce dozvíme. Celkem došlo 54 odpovědí, i když některé z nich podávaly informace, které jsme se vůbec nechtěli dozvědět.

 

Naše otázka, kdo je Charlie Parker samozřejmě směřovala k hrdinovi zbrusu nové knihy Petra Schinka Vylévání krve. Správná a logicky související odpověď tedy byla: Charlie Parker je hrdina knihy Vylévání krve, gangster a příležitostný hacker. (Popřípadě, některá část tohoto souvětí)

 

Nicméně jako bonus teď víme také to, že Charles Parker byl americký altsaxofonista a skladatel, žijící v první polovině 20. století ve stejné zemi jako náš hlavní hrdina. A aby toho nebylo málo, protože jak je vidět Charlie Parkerů není nikdy dost, stejné jméno nese také hrdina (bývalý detektiv) románů amerického autora Johna Connelliho.

 

Nakonec jsme se rozhodli uznat všechny odpovědi jako správné. Nijak víc jsme svoji otázku nespecifikovali a tudíž nikdo neodpověděl špatně.

 

Neodoláme a navrhneme Petru Schinkovi, zdali by této podivné hříčky se jmény nechtěl využít jako kuriozity v některé ze svých příštích knih o svém neortodoxním hrdinovi.

 

Výhercem této paranormální soutěže se stává:

 

Pavla Ryková

 

Gratulujeme a přejeme příjemné čtení.

Přidat komentář