SOUTĚŽ: O komiks Ultimate Spider-Man a spol. 1 - výsledky

Článek od: Redakce - 20.03.2012

Komiksovou soutěž máme zdárně za sebou. Celkem došlo 23 odpovědí, z toho 16 neúplných, nebo ne zcela správně zodpovězených. Pravděpodobně si někteří z vás řádně nepřečetli znění otázek a odpovídali pak příliš zeširoka. A jak tedy zněly správné odpovědi na dvě zadané soutěžní otázky?

  1. Fantastic Four (otázka se ptala na první sešit, nikoliv na celou sérii Ultimate)
  2. Řada Ultimate zachycuje staré známé hrdiny v moderní době a v moderním stylu. Popisuje jejich osudy od jejich začátků a tak, jak je neznáte. Slavní tvůrci se inspirovali legendami, ale vyrazili vlastní cestou - a tak se může stát, že postava, která v klasických řadách vystupuje už padesát let, tady umře v prvních sešitech. Tvůrci nepojímají komiks ani tak jako nekonečnou řadu, ale spíš jako seriál, který má svůj začátek a dost často i konec. Neexistuje nikdo, kdo by byl nedotknutelný. (...nebo tak něco, odpověď napsaná v takovémto duchu byla považována za správnou)

Ze zbylých správných odpovědí jsme vylosovali šťastného výherce jménem

FRANTIŠEK ZEMAN

Vítězovi gratulujeme a přejeme Ultimate zážitky se Spidermanem a Fantastickou čtyřkou.

Zadání:

Tentokrát naše soutěž potěší především příznivce komiksových hrdinů, neboť pro vás máme lahůdku od nakladatelství Crew v podobě svazku Ultimate Spider Man a spol. 1. Spidermana jistě není třeba jakkoli přestavovat, a protože většina komiksových hrdinů si potrpí spíše na činy než na slova, jdeme rovnou na věc a ptáme se:

  1. Jaké další zmámé hrdiny najdete v tomto svazku společně s pavoučím mužem?
  2. V čem se liší řada Ultimate od té klasické

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz a nezapomeňte jako vždy uvést svoje jméno a adresu. Do předmětu uveďte "Spiderman" a stihněte to celé poslat do půlnoci neděle 18. března 2012, kdy je uzávěrka soutěže. Pak máte šanci, že budete vylosováni a stanete se šťastnými majiteli této komiksové mňamky.

Přidat komentář