KOMIKS: Spider-Man/Deadpool 2 : Bokovky - Joe Kelly, Ed McGuinness

Článek od: Marek - 12.08.2019

Deadpool vs Spider-Man 2 se snaží být ze řetězu utrženou kravinou sázející na střílení hlášek od boku. A setsakramentsky se jí to daří. Na jednu stranu v plné rychlosti naráží do pop-kultury, na druhou do politiky a médií. Co víc si člověk může od takového tenkého sešitu přát?

KOMIKS: Komiksove volby nakladatelství CREW

Článek od: Anonym - 07.11.2013

I komiksoví fanoušci jsou zodpovědní voliči, kteří to s osudem našeho státu myslí dobře, nakladatelství CREW uspořádalo takové malé komiksové volby - ovšem s poněkud jinými kandidáty, než jsou na soupiskách oficiálních politických stran.

KOMIKS: Superior Spider-Man - Nadradený...

Článek od: Marek Keram Barányi - 28.01.2013

Zažili ste niekedy ten okamih prekvapenia, keď ste neverili vlastným očiam? Niečo podobné sa mi stalo pri čítaní „záverečného“ čísla série Amazing Spider-Man s číslom 700. S touto sériou som nemal dočinenia od eventu One more day, ktorým Joe Quesada nasral všetkých fanúšikov svojím originálnym „reštartom.“ Preto ma prekvapilo to čo som videl v tom komikse.

KOMIKS: Ultimate Spider-Man a spol. 1

Článek od: Martin Stručovský - 24.05.2012

Tak i my jsme se dočkali. Po 22 letech od Sametové revoluce, kdy nás nakladatele zásobují tím nejlepším ze světového komiksu, přichází Crew s absolutní bombou – sešitovou řadou. Samozřejmě, že v USA je něco takového na denním pořádku, ale u nás? Kromě Star Wars od Egmontu se jedná o prakticky vyhynulý druh. A o to větší radost bychom měli mít, zvlášť s ohledem na to, co nás čeká v prvním sešitě.

PR: Pětisté číslo Spider-Mana u nás!

Článek od: Jiří Pavlovský - 18.09.2010

Právě vyšla další Spider-Manovská kniha Šťastné narozeniny. A ten název se netýká jen oslavy narozenin Petra Parkera. Finále příběh se totiž odehrává v 500 sešitu série Amazing Spider-Man! A pro tuto příležitost jeden z nejlepších komiksových scenáristů J. Michael Straczynski (televizní seriál Babylon 5, scénář k filmu Clinta Eastwooda Výměna, komiksy Vycházející hvězdy, Spider-Man, Fantastic Four) oprášil celou Spideyho minulost a podíval se i do budoucnosti.

ÚVAHA: Proč být normální?

Článek od: Anonym - 10.10.2009

Vůbec se to nezdá dávno, kdy jsem obhajoval zrušení hranic žánru. S ignorancí, která může být přiřazena jedině nezkušenosti a mládí, jsem věřil, že je důležité, aby mainstream přijal SF, a že jedinou cestou k dosažení tohoto cíle je zrušení žánru SF jako takového.

Přihlásit se k odběru RSS - Spider-Man