SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže O komiks Anin duch

Článek od: Monika Slíva - 07.11.2012

Černý týden je pryč, nicméně my máme pro vás ještě výsledek soutěže o strašidelný komiks. S odpověďmi jste se činili, dorazila jich přehršel a až na drobné výjimky, všechny správně. Vyhledat si na našem webu, že recenzi na soutěžní komiks napsal Petr Šimčík a přečíst si tamtéž, že ji jednak pochválil a druhak, odstíny barev jsou fialové, jistě nebyl žádný oříšek.

A kdo se bude za pár dní příjemně, obrázkově bát?

Alexandr Srkal z Prahy

Výherci gratulujeme! A ostatní se mohou těšit na další soutěžení. Tentokrát spíš asi pro dámy:-) Máme pro vás lahůdkovou a autorčiným podpisem přikrášlenou, čerstvou novinku...

 


Halloween: dýně, duchové, čarodějnice, mrtví a nemrtví, strach, tma.... co vás ještě napadne?
Halloweenský vzhled Sardenu? Rozhodně! A také týden plný všeho, co k Halloweenu neodmyslitelně patří, tedy alespoň na našem webu. Tedy ani soutěž nesmí zůstat pozadu. Máme pro vás nefalšovaný duchařský komiks!

Nakladatelství Argo má pro jednoho z vás připravený výtisk komiksu, který před nedávnou dobou vyšel. Jedná se o titul Anin duch od Very Brosgolové. Abychom vás navnadili, nepoužijeme tentokrát anotaci, ani ukázku, ale rovnou soutěžní otázky:-) Na Sardenu vyšla před nějakým tím týdnem recenze na tento titul a my se ptáme:

  1. Který z redaktorů je autorem této recenze?
  2. Pochválil knihu či nikoli?
  3. A v jakých odstínech je celý komiks vyvedený?

Pátrejte a svoje odpovědi poté zašlete nejpozději do nedělní půlnoci 4. listopadu 2012 na známou adresu sardensoutez@centrum.cz. Do předmětu uveďte Anin duch a nezapomeňte na svoje jméno a adresu!!! (Někteří z vás to stále opomíjejí...)

Přidat komentář