PR+FILM: Muž z oceli

Článek od: Anonym - 09.11.2012

„Muž z oceli“ uvedení do kin příští léto ve 3D

PRAHA, 8. listopadu 2012 – Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures oznámili, že režisér Zack Snyder připravuje akční dobrodružný film „Muž z oceli“, který bude ve vybraných kinech uveden ve 3D i 2D a IMAX®. Fanoušci superhrdinů tak mají jedinečnou šanci vidět film ve formátu, který si sami vyberou.

Snyder uvedl: „Film bude vizuálně poutavým zážitkem ve všech formátech: 2D, 3D i IMAX®. Domníváme se však, že zhlédnutí filmu „Muž z oceli“ ve 3D bude pro diváka nezapomentutelným zážitkem. Zároveň ale chceme uspokojit i diváky, kteří dávají přednost tradičnímu filmovému zážitku.

Vedle filmové hvězdy Henryho Cavilla v roli Supermana/Clarka Kenta se můžeme těšit na Oscara třikrát nominovanou Amy Adams („Boxer“), na Oscara nominovaného Michaela Shannona („Nouzový východ“) , Academy Award oceněného Kevina Costnera („Tanec s vlky“) a na Oscara nominovanou Diane Lane („Nevěrná“). Dále na Oscara nominovaného Laurence Fishburna („Tina Turner“), Antje Traue, Ayelet Zeuer, Christopher Meloni, Harry Lennix, Michael Kelly, Richard Schiff a držitele ceny Academy Awards Russella Crowea („Gladiátor“).

Producenty filmu jsou Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas a Deborah Snyder. Scénář napsal David S. Goyer podle příběhu Goyer & Nolan podle předlohy Supermana od Jerry Siegel & Joe Shuster publikovaného nakladatelstvím DC Entertainment. Výkonnými producenty filmu jsou Thomas Tull, Lloyd Phillips a Jon Peters. Warner Bros. Pictures uvádí tento film ve spolupráci s Legendary Pictures, Syncopy Production a Zack Snyder Film. Film bude uveden celosvětově společností Warner Bros. Pistures, Warner Bros. Entertanment Company 14. června 2013.

Více na: www.manofsteel.com

Komentáře

... není to jen Superman Returns, ale:

EDITED CLIPS FROM:

*Superman Returns
*Gone Baby Gone
*Watchmen
*Dark Knight

MUSIC:

*Inception - SoundTrack
*Suspenseful Piano
*Two Steps From Hell - Endless Night

Ale jde mi o to, že tenhle trailer nabourává veškeré základní archetypy. Superman prostě nemůže zemřít! Ti týpci, co to udělali, jsou fakt dobří.

Přidat komentář