KOMIKS: DCKK: Supermanova smrt

Článek od: Petr Simcik - 06.11.2018

Supermanova smrt je úžasný doják. Doják na prachy!
V roce 1992 se DC rozhodlo, že je třeba Supermanovskému mýtu dát trochu té šťávy a vydojit z fanoušků i těch posledních pár centů, které jsou za opláštěnkovaného bijce ochotni dát. Znovuzrození, mnohokrát omílaný přílet, dospívání a první pošťuchování s Luthorem asi už nezabíralo, a tak se v DC rozhodli pro změnu Supermana zabít.

KOMIKS: DCKK Superman: Odkaz

Článek od: Petr Simcik - 26.10.2018

Odkaz je zajímavě pojatý Supermanův origin, který staví víc na vztazích jednotlivých postav než na akci. Clark Kent se znovu narodil, aby to podělal zase zcela novým a neotřelým způsobem. Ano, je to tak, je tu další Supermanův origin a DC komiksový komplet se nás už 44 až 45 svazků (Superman: Odkaz je dvojdíl) snaží přesvědčit, že Superman krom svých originů nemá žádný pořádný příběh...

KOMIKS: The Brave and the Bold: Vládci štěstí - Robert G. Haney, Mark Waid

Článek od: Petr Simcik - 27.11.2017

Od Brave and the Bold: Vládci štěstí jsem podle ilustrace na obálce čekal jen to nejhorší. Po zkušenosti s několika posledními DCKK jsem si nějak nedokázal představit, že mě další týmovka udělá šťastným. Naštěstí, i přes avíza na internetu, tihle Brave and the Bold nejsou týmovka, ale spíše něco na způsob Marvel teamupu.

KOMIKS: DCKK 5: Superman - Utajený počátek

Článek od: Marek - 11.10.2017

Páté pokračování série Dcčkového the best of se nám snaží vysvětlit, kdo je to ten supermuž. Utajený počátek se zaobírá jak školními léty, tak i odchodem ze Smallville a prvním setkáním s Metropolis. Bohužel, zhostil se tohoto úkolu poněkud zvláštním způsobem.

FILM: Sebevražedný oddíl

Článek od: Tereza Kadečková - 09.08.2016

Filmový rok 2016 se nese na vlnách velmi rozpolcených názorů co se blockbusterů týče. Batman v Superman má své zapřísáhlé fanoušky i odpůrce, Krotitelé duchů rozdělují internet na ty zlé a dobré, a aby těch rozzuřených fanouškovských frakcí nebylo málo, na scénu přichází Suicide Squad, nebo, chcete-li česky, Sebevražedný oddíl.

Batman a Superman...co si přečíst

Článek od: Martin Stručovský - 25.03.2016

Konečně jsme se dočkali okamžiku, kdy se proti sobě na stříbrném plátně postavili dva nejslavnější superhrdinové ze stáje DC. Batman a Superman. Ale jak víme, u filmů teprve všechno končí. Jsou omegou superhrdinů. Někdy není nad to se vrátit na začátek, tedy ke komiksům. Co by si tedy člověk mohl přečíst, pokud se mu film zalíbí anebo taky nezalíbí. Máme pro vás seznam šesti komiksů s Batmanem a Supermanem, které by neměly uniknout vaší pozornosti. 

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Superman