SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže O knihu Magnólie a démon, Hanina Veselá

Článek od: Monika Slíva - 21.05.2013

Z celkového počtu 69 došlých odpovědí nebyla jediná špatně! Všichni, kdo odpověděli na soutěžní otázku, věděli, že Hanina svým želvám říká žáby ve skořápce! Vždycky když přijde tolik odpovědí a všechny správně na poněkud nestandardní otázku nás mrzí, že nemůžeme odměnit víc soutěžících. Výtisk máme jen jeden a ten si tentokrát (jistě s chutí) přečte:

Alena Pelikánová z Chrastavy

Vítězce gratulujeme a přejeme jí prima čtení. Autorce a naší kolegyni děkujeme za poskytnutý výtisk a přejeme jí nekonečnou inspiraci.


Nekromantka či telepatka? Od všeho něco, plus sexappeal a vražedný instinkt kobry královské, to je Magnólie. Díky svým psychickým schopnostem a jazyku ostrému jako břitva se zatím dostala z každé šlamastiky. Nyní však narazila na tvrdší protivníky, než je ona - na zombie. Vítejte ve světě, kde magie je běžnou součástí života, vaše myšlenky jsou zboží jako každé jiné a smrt není zdaleka to nejhorší, co vás může potkat!

Vyhodit z předchozího textu anotace slovo Magnólie, dalo by se jistě laškovat na téma "o kom je řeč? O autorce, nebo o hrdince nové knihy?" Nakonec jsem se rozhodla, že to neudělám. Jednak byste mi stejně nevěřili, protože Magnólie se na stránkách Sardenu producírovala už víckrát a druhak, co ti zombíci, že? Hanina by se ale určitě neurazila (aspoň doufám), protože autor se vždycky nějak musí se svým hrdinou ztotožnit a snad by se nezlobila částečně ani proto, že je zároveň i mojí redakční kolegyní, i když se známe hlavně virtuálně:-)

Jistě už jste pochopili, že dnešní soutěž je o další ryze českou fantasy knihu, tentokrát z pera naší redakční kolegyně Haniny Veselé. Vydalo ji nakladatelství Mytago a na Sardenu jste si už mohli přečíst recenzi, ukázku i rozhovor s autorkou. Magnólie a démon už nějaký ten týden okupuje pulty knihkupectví a kdo se ještě nerozhoupal ke koupi, má možnost získat knihu výhrou. Možná někomu bude soutěžní otázka připadat poněkud praštěná, ale mě samotnou to zaujalo a kdo pozorně sleduje dění na našem webu, jistě bude znát odpověď i bez nápovědy. Hanina chová želvy a mě utkvělo v paměti, jak jim soukromě říká. Víte to taky?

  • Jak nazývá Hanina Veselá želvy, které doma chová?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 15.  května 2013, do předmětu uveďte Magnólie a hlavně napište svoje jméno a adresu.

Komentáře

Přidat komentář