RECENZE: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Štěpán Jura - 20.03.2013

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek.

UKÁZKA: Hanina Veselá, Astrální běs

Článek od: Hanina - 28.01.2013

Kobka byla malá, studená a na první pohled prázdná. Teprve, když za námi zapadly magií opředené dveře, uvědomila jsem si, jak úžasným místem byl Rjabašův květ, kde jsem vyrostla. Tam mně vědomě nepůsobili fyzickou bolest, neznásilňovali duši a netýrali mozek. Nebo to aspoň neměli tak vymakané. 

PR+LITERATURA: Hanina Veselá, Magnólie a démon

Článek od: Anonym - 04.12.2012

Brzy se na knihkupeckých pultech objeví samostatná kniha naší redaktorky Haniny Veselé. Co všechno nabízí? A v jaké edici vychází? Magnólie je nadána zvláštním druhem psychických schopností, které jí umožnují vidět i to, co nosíme hluboko uvnitř – naše sny, naše nejtajnější myšlenky a přání. Ale moc mladé telepatky jde mnohem dál...

PR+LITERATURA: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Anonym - 24.09.2012

Nakladatelství Mytago právě v těchto dnech přináší na pulty knihkupců druhý díl unikátní série Hry s příběhem, tentokráte s podtitulem Ocel a krev. Jak už název napovídá, hrdiny antologie jsou především vojáci, válečníci a bojovníci, jejichž příběhy nejsou pouze o odvaze a hrdinství, ale také o šílenství, krutosti a zmaru.

RECENZE: Hanina Veselá, Mrakulin grimoár

Článek od: Jan Pechanec - 26.09.2007

Sympatickou "pražandu" Haninu Neru Veselou možná už nemálo z vás potkalo na nějakém tom conu, další početná skupina "fantastikfilů" si mohla všimnout jejích literárních úspěchů na výsledkové listině některé z četných domácích povídkových soutěží a všichni čtenáři Sardenu si zajisté přečetli nespočet jejích povídek (níže) nebo reportáží z akcí.

Přihlásit se k odběru RSS - Hanina Veselá