Soutěž: Kick-Ass: Nářez 2 - vyhodnocení

Článek od: Anonym - 29.07.2013

Abychom vás zbytečně nenatahovali, stačí že nás rozpouští všechny to prima vedro, máme pro vás správnou odpověď a také jméno výherce.

Překladatelem komiksu do češtiny není nikdo jiný než Darek Šmíd  a výhercem a tudíž i budoucím čtenářem druhého Nářezu se stává

Jan Zpěvák z Prahy

Výherci gratulujeme a vy ostatní hurá do další soutěže!!


Letí to rychle. V roce 2010 jsme se díky nakladatelství Crew poprvé setkali s Nářezem, Zabijačkou a zjistili jsme, že být superhrdinou může být vlastně každý. A že to může být sranda. No a teď, o tři roky později, tu máme dvojku, která je podle všeho ještě lepší. Ostatně ji, stejně jako jedničku, napsal Mark Millar, což je jeden z nejlepších komiksových scénáristů současnosti. A samozřejmě u toho nesmí zase chybět ilustrátor John jr, z proslulého kreslířského rodu Romitů.

Že komiks ještě nemáte? Tak není nic jednoduššího, než se zúčastnit naší soutěže a odpovědět na úplně jednoduchou otázku, která zní:

Kdo přeložil oba díly Kick-Ass: Nářez do češtiny?

Svoje odpovědi posílejte na známou emailovou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 28.7.2013. Kromě odpovědi nezapomeňte připojit svoje kontaktní údaje. Do předmětu uveďte heslo Kick-Ass

Přejeme hodně štěstí.

Komentáře

Přidat komentář