Letem (fantastickým) světem VII

Článek od: Matyáš Pařátek - 06.12.2015

Trailer týdne: Batman v Superman – Dawn of Justice

Minulý týden Marvel vytasil trailer ke Capovi. A DC/Warneři nesmí zůstat pozadu. Takže tu máme tří minutový trailer k Batmanovi a Supermanovi. Překládaný materiál vypadá moc dobře, jen si z něj dáte celkem rychle dohromady, jaký bude mít tenhle film vývoj. Škoda. 

Nežánrový trailer týdne: The Nice Guys

A teď malý skok stranou. Shane Black bude nejspíš většině našich čtenářů známý. Když ne proto, že napsal Posledního skauta, pak určitě proto, že napsal a natočil třetího Iron Mana. V něm sice nedostál svojí pověsti, ale film vydělal velký balík peněz. A to se taky počítá. A teď se Black vrací s tím, co mu jde nejlépe. S nahláškovanou body noir detektivkou. Pouštějte jen na svoje nebezpečí. Ale stojí to za to. 

Tisíc tváří Hana Sola

Síla se probouzí už pomalu, ale jistě útočí na dveře. Ale to bude jen začátek. Kromě klasické trilogie nás čeká celá řada spin offů. Jeden z nich bude i o Hanu Solovi. A Hollywood teď hledá hlavního představitele. Kandidáti? Dave Franco, Aaron Taylor – Johnson, Miles Teller, Logan Lerman, Ansel Elgort, Nick Robinson, Leo Howard, Tom Felton, Jack Reynor, Colton Haynes, Max Thierot, Rami Malek, Chandler Riggs, Tony Oller.

 

Šílený Max vítězný

Proběhlo udílený cen magazínu National Board of Review. A Šílený Max se stal filmem roku. Gratulujeme a doufáme v další cestu do tohohle světa.

 

Vyšel Lavondyss

Nakladatelství Argo pokračuje v nových vydáních díla Roberta Holdstocka. Tento týden se fanoušci dočkali a vyšel druhý díl této skvělé série – Lavondyss. A opět se skvělou obálkou.

 

Magnolie se vrací

A po dlouhém čekání se dočkali také fanoušci Haniny Veselé a její Magnolie. Konečně si přečteme, jak Drak bere vše.

Barevný Sandman

Nakladatelství Crew postupně odkrývá, co pro nás chystá na rok 2016. Tento týden přibyla skutečná bomba – Sandman: Preludia a nokturna v barvě.

 

Trailer na konec: Game of Thrones

Atmosferická pecka. A duben se vám po tomhle bude zdát strašně daleko. 

 

Přidat komentář