Letem (fantastickým) světem 16

Článek od: Matyáš Pařátek - 07.02.2016

Trailer týdne: Polednice

Kvalitní český žánrový snímek, to je něco jako čekání na Godota. Ale letos bychom se mohli dočkat. Polednice slibuje mrazivou atmosféru, skvělé herce a klasiku v novém hávu. Tak snad nebudeme zklamáni.

 

Posily pro Twin Peaks

Dlouho připravovaný návrat to Twin Peaks nabral další obsazení. Nejnovější tváří, která si v seriálu zahraje, je Naomi Watts.

X-Meni to rozbalí v bedně

Komiksy prostě vládnou světu a po invazi do kin uspořádali i nájezdy do televize. A jako další se do bedny chystá i mutantí parta X-Men, konkrétně pod názvem Legion. Hlavní roli si zahraje Dan Stevens, kterého můžete znát ze seriálu Panství Downton.

FASCINACE je tu

O projektu Fascinace jsme tu už psali, utekla nějaká voda a první svazek už je na světě. Objednat si ho můžete na webu Mfantasy

zdroj: http://www.mfantasy.cz/2016/01/edice-fascinace-je-zde/

Zdroj

Halloween opět v kinech

Legenda jménem Halloween Johna Carpentera je zpátky v českých kinech 4.2. Takže určitě nepromeškejte šanci vidět tuhle žánrovou pecku na velkém plátně. A Halloweenem to letos rozhodně nekončí. Na velké plátno dorazí zpátky Dobyvatele ztracené archy a Blade Runner.

Hermiona Doctorem Who?

Internetem letí informace, že Emma „Hermiona“ Watson by si měla po Peteru Capaldim zahrát dalšího Doctora. Nejspíš se jedná o fámu, ale takhle představa se mně osobně celkem zamlouvá.

Strážci vesmíru mají soupeřku

Strážci vesmíru. Pamatujete ten až legrační seriál s partou hrdinou v barevných kostýmech? No, tak Hollywood si po úspěchu Strážců galaxie řekl, že to s nimi zkusí na velkém plátně. A teď prosákla do éteru, že zlou čarodějnici Ritu, tedy úhlavní protivnici strážců, si zahraje Elizabeth Banks.

Zoro budoucnosti

Zoro patří mezi další seriály, na nichž nejeden z nás vyrůstal. A teď se chystá nová – filmová verze. Ta se bude odehrávat v budoucnosti. A vůbec by nemusela být špatná, protože scénář napíše Jónas „můj táta natočil nejlepší díl Harryho Pottera“ Cuarón. A kromě tohohle faktu pomáhal mladý Cuarón svému otci napsat oscarovou Gravitaci.

 

 

 

Komentáře

Trailer na Polednici vypadá nadměrně lákavě, až mám strach:-) Nechce se mi věřit, že by v českých vodách někdo konečně natočil něco hororově kvalitního, co není parodie nebo slátanina...

 

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář