KOMIKS: nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 10.03.2016

Neil Gaiman, jenž proslul jako scenárista série Sandman a autor řady knížek z žánru městské fantasy, je také podepsaný pod scénáři několika kratších komiksových děl. Ta v těchto dnech vycházejí česky v reprezentativním souboru, jenž nemá v žádné jiné jazykové mutaci obdobu!

Vražedná tajemství a další příběhy
Ultimátní sbírka komiksů nakreslených podle povídek Neila Gaimana! Příběhy tvůrce Sandmana adaptovali takové komiksové veličiny jako P. Craig Russell (příběh Vražedná tajemství), Michael Zulli (Cena, Dcera sov, Fakta v případě zmizení slečny Finchové) či James Bolton (Harlekýnův Valentýn). Dozvíte se, jak je důležité mít kočku, zúčastníte se vyšetřování vraždy anděla, dojde na nadpřirozenou love story i podivnou atrakci.

Překlad Petr Kotrle, kniha obsahuje 196 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=977&pr=160224

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=768&pro=d&pr160224

 

 

 

 

 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

Zaklínač: Liščí děti
Geralt na své pouti zavítá na palubu lodi plné bláznů, odpadlíků a zločinců – a někteří z nich jsou ještě nebezpečnější, než by se na první pohled zdálo. Jeden z nich dokonce skrývá ohavné tajemství, které by mohlo na posádku i cestující přivolat nesmiřitelnou pomstu pověstné matky liščice...

Překlad Martin Antonín, kniha obsahuje 136 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=979&pr=160224

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=771&pro=d&pr160224

Komentáře

U toho zaklínače hodně váhám. Proto jsem si koneckonců nepořídil ani prvního. Je to zaklínač, je to Geralt, ale není to Sapkowski :) Není to divné? 

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Já jsem před rokem toho Zaklínače dělal. A musím říct, že jako člověka, kterého se nikdy Sapkowskij nedotkl metrovou tyčí, se mi to moc líbilo. Ale to je asi právě tím, že neznám vůbec nic z předlohy. Jako samostatný komiks o představení Zaklínače je to ale moc pěkné.

Přidat komentář