KOMIKS: nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 16.03.2016

máme dobrou zprávu pro všechny, kteří oplakávali konec série Ultimate Spider-Man. Přichází další díl – tentokrát v knižní podobě! V tomto svazku najdete kompletní příběh zrození jednoho z nejpopulárnějších marvelovských záporáků, legendárního Venoma! Jenže tohle je Ultimate vesmír, takže nepočítejte, že by bylo všechno tak, jak jste zvyklí...

Ultimate Spider-Man: Venom
Poté, co ho kousnul radioaktivní pavouk, získal středoškolský student Petr Parker neuvěřitelné pavoučí schopnosti. A teď se tenhle začínající superhrdina snaží vybalancovat svou školní docházku, soukromý život a kariéru okolím nepochopeného Spider-Mana.
Poté, co se znovu setkal se svým přítelem z dětství, Eddiem Brockem, odhalil Petr tajemství z minulosti svého otce... temnou tekutinu, která se dokáže změnit v protoplazmatický kostým léčící jakékoliv choroby a posilující sílu a schopnosti svého majitele. Když se Petr snaží pokračovat v práci svého otce, je touto hmotou pohlcen a stane se téměř nezastavitelným... ale za děsivou cenu.

Překlad Jiří Pavlovský, kniha obsahuje 176 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=982&pr=160308

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=773&pro=d&pr160308

 

 

 

 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

Usagi Yojimbo 25: Hon na lišku
Cesta válečníka je plná nebezpečí. Tentokrát po ní kráčí Usagi se svým přítelem Genem, lovcem odměn. Podivná dvojka musí odložit stranou své věčné hádky ohledně peněz a zkratek, aby se mohla vypořádat se záludnými liškami, hazardní hráčkou, která mistrně ovládá bič, a několika skupinami zrádných ninjů. Když se pak dvojice rozdělí, zvednou se sázky ještě výš. Usagi naráží na samuraje jistého klanu, kteří se vydali na sebevražednou misi, a Gen pronásleduje vraha, který není tím, kým se zdá být.

Překlad Ľudovít Plata, kniha obsahuje 192 černobílých stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=981&pr=160308

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=772&pro=d&pr160308

Přidat komentář