Narozeninová SOUTĚŽ s OneHotBook: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 31.05.2016

Vezmeme to stručně, jasně a rychle, abychom zbytečně nezdržovali.

 

Odpověď PRVNÍ: Jo Nesbo se narodil v roce 1960.

Výherce PRVNÍ: Marie ŠTECHEROVÁ z Opařan

 

Odpověď DRUHÁ: hlavní roli ve filmu hrál Matt Damon.

Výherce druhý: Martin MILATA z Ostravy

 

Odpověď TŘETÍ: 1965. Jednalo se nám samozřejmě o rok, kdy vůbec poprvé vyšla tištěná verze knihy Duna. Vzhledem k tomu, že soutěžíme o audioknihu, chtěli jsme to zdůraznit, že máme na mysli knihu papírovou a neměli jsme tedy na mysli vůbec první tištěnou knihu na světě, jak se mylně domnívali někteří soutěžící...

Výherce TŔETÍ: Milan Ambrůžek z Chomutova

 

Všem výhercům gratulujeme a přejeme jim příjemný poslech!

 

My máme narozeniny!

Už zase:-) Jestlipak víte kolikáté? Pokud ne, nebojte se, nebude to soutěžní otázka. Ty budou směřovat zcela jen a pouze na audioknihy. O našich narozeninách se podrobně zmíníme na jiném místě.

Letos jsme si pro vás v rámci oslav připravili další kaskádovou soutěž s postupně se objevujícími otázkami k postupně odhaleným audioknihám. Vydavatelství audioknih OneHotBook nám do soutěže poskytlo hned TŘI a my jsme za to samozřejmě rádi.

 

A v pořadí TŘETÍ audiokniha, o kterou si můžete zasoutěžit je čersvá novinka vydavatelství OneHotBook a je jí DUNA od Franka Herberta. Kdo z fanoušků sci-fi by ji neznal? A když už jste jí nějakým omylem nečetli, určitě jste o ní alespoň slyšeli. V audio podobě si ji můžete vychutnat v podání Marka Holého a Jany Strykové a my se ptáme:

  • Ve kterém roce vyšla tištěná knihy vůbec poprvé?

Svoje odpovědi na TŘETÍ otázku posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz opět do nedělní půlnoci 5.6.2016 do předmětu napište Duna a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

 


DRUHÁ audiokniha o kterou můžete zabojovat, je Marťan od Andyho Weira v podání Jana Zadražila a Jana Vondráčka. Nebudeme zdržovat zbytečnou omáčkou, kniha slavila značné úspěchy a příběh se velmi záhy dočkal i filmové verze. A my se ptáme:

  • Kdo si zahrál hlavní roli ve stejnojmenném filmu?

Svoje odpovědi na DRUHOU otázku posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz opět do nedělní půlnoci 5.6.2016 do předmětu napište Marťan a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

 


PRVNÍ kniha, kterou si můžete vysoutěžit a posléze pustit do ouška, je dětská, ale nejeden rodič si jí s chutí zároveň s ratolestmi rád poslechne. Jo Nesbo je v Čechách dost slušně zavedený autor a také jeho Doktor Proktor je u nás velmi dobře znám. Doktor Proktor a konec světa. Možná... je v pořadí třetím dobrodružstvím, které si můžete nejen přečíst, ale i poslechnout, pokud si ho vysoutěžíte. A my se ptáme:

  • Ve kterém roce se autor knihy, kterou čte herec David Novotný, narodil?

Svoje odpovědi na PRVNÍ otázku posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 5.6.2016 do předmětu napište Doktor Proktor a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi!

Přidat komentář