Prázdninová audio SOUTĚŽ s OneHotBook: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 27.07.2016

Máme pro vás pět správných odpovědí a pět výherců, kteří si pustí do ouška novou audioknihu. Pravda,dali jsme si s vyhodnocením trochu na čas, ale snad nám to odpustíte, v čase dovolených zkrátka čas plyne úplně jiným tempem.

Správné odpovědi:

1. Autorka pochází z Kiruny, mlého městečka v severním Švédsku.

2. Hlavní hrdina příběhu pochází z Anglie.

3. První díl audioknihy Mycelium vyšel ve vydavatelství OneHotBook v roce 2014.

4. Souvisí se žánrem (či oblastí vědění), o který se primárně na Sardenu zajímáme. Nebo také - jeho zájmy jako například elektromobily, létání do vesmíru, fotovoltaika, projekt SpaceX zaměřený na cesty do vesmíru a další úzce souvisí s naší sci-fi tématikou.

 

5. Bohové Gothamu, Prach a stín, Sedmero spiklenců...

Výherci:

1. PAX: Hůl prokletí & Grim přízrak. - Jana ZOULOVÁ

2. Mortdecai - Zdeněk HULBACH

3. Jantarové oči a Led pod kůží - Monika PAVLISOVÁ

4. Elon Musk - Eva TOUŠOVÁ 

5. Lovci vran - Ladislav ČERVINEK

Všem výherců samozřejmě gratulujeme a přejeme jim příjemný poslech!

 

Abychom vám umožnili odjet na dovolenou s klidným svědomím, že nepropásnete ani jednu soutěž na Sardenu, připravili jsme až do konce července jednu megasoutěž s vydavatelstvím audioknih OneHotBook. V květnu jste měli možnost si z narozeninového soutěžení odnést jednu ze tří výher od stejného sponzora. A protože se vám naše (již) osvědčené kaskádové soutěžení líbí, máme pro vás další kaskádu otázek, které vám postupně naservírujeme. Tentokrát budete soutěžit o elektronické verze audioknih, takže vaší výhrou bude unikátní odkaz ke stažení audioknihy, který obdržíte na váš mail. Do konce července postupně odtajníme víc než tři otázky a vy můžete hrát o směs různých žánrových titulů.

Tak a je to tu! Konec července se nezadržitelně blíží a s ním i naše obří audiosoutěž s vydavatelství OneHotBook. Jako poslední PÁTOU výhru v soutěži jsme si schovali knihu Lovci vran. Linsday Faye je americká autorka věnující se psaní detektivek nepostrádajících mysteriózní nádech a notnou dávku tajemství. V podání Martina Písaříka si můžete vychutnat pátrání odehrávající se v devatenáctém století v jedné z amerických metropolí. Stačí, když:

  • ...nám napíšete názvy alespoň dvou dalších románů, které Linsday Faye napsala.

Svoje odpovědi i na PÁTOU otázku, zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 31.7.2016, do předmětu napište Lovci vran a nezapomeňte na svoje jméno a funkční emailovou adresu, protože výhra tentokrát poputuje elektronickou cestou.

 

V pořadí ČTVRTÁ kniha, kterou vám nabízíme v rámci naší soutěže není klasická beletrie, přesto však souvisí s žánrem (či oblastí vědění), o který se primárně na Sardenu zajímáme. Elon Musk je totiž skutečná a žijící osoba a zároveň také název jedné z novinek nakladatelství OneHotBook. Ashlee Vance patří mezi nejuznávanější americké publicisty a napsal biografii odhalující mnohá tajemství ze života hlavního protagonisty. Tajemství a události, které nikdo nevymyslel a napsal je sám život. Pokud nevíte, kdo je Elon Musk, máte příležitost si to poslechnout v podnání Filipa Švarce. Stačí, když nám napíšete:

  • Proč patří zrovna tahle kniha do našeho soutěžního výběru?

Svoje odpovědi i na ČTVRTOU otázku, zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 31.7.2016, do předmětu napište Elon Musk a nezapomeňte na svoje jméno a funkční emailovou adresu, protože výhra tentokrát poputuje elektronickou cestou.

A na poslední otázku se těště už ve středu 27.7. 2016!

 

 Se TŘETÍ otázkou jsme se krapet opozdili proti původnímu plánu... i naše soutěžní redaktorka si užívá dovolené a na vysočině zkrátka signálu neporučíte:-) Za to čekání pro vás ale máme slušnou pecku jako třetí výhru a tou jsou rovnou dva první díly Mycelia (Jantarové oči a Led pod kůží) od Vilmy Kadlečkové a možnost vyhrát mnoho hodin poslechu v podání hned šesti vynikajících herců si jistě nenecháte ujít. Stačí když nám napíšete:

  • Ve kterém roce vyšel ve vydavatelství OneHotBook první díl audioknihy Mycelium?

Svoje odpovědi na TŘETÍ otázku stejně jako všechny další, tkeré budou následovat, zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 31.7.2016, do předmětu napište Mycelium a nezapomeňte na svoje jméno a funkční emailovou adresu, protože výhra tentokrát poputuje elektronickou cestou.

 

DRUHÁ otázka je zde! Nabízíme vám možnost vyhrát také něco trochu mimo striktní vymezení žánru sci-fi / fantasy. Vloni natočený film Mortdecai: grandiózní případ v titulní roli s Johnem Deepem se sice nesetkal s valným úspěchem, kniha je však prý o moc lepší než filmové zpracování. Chcete-li vyhrát audioknihu Mortdecai - Záhadný případ s knírem, kterou napsal Kyril Bonfiglioli a namluvil Lukáš Hlavica, napiště nám:

  • Odkud pochází (pro změnu) hlavní hrdina této zlodějsko - agentské taškařice?

Svoje odpovědi na DRUHOU otázku stejně jako všechny další, tkeré budou následovat, zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 31.7.2016, do předmětu napište Mortdecai a nezapomeňte na svoje jméno a funkční emailovou adresu, protože výhra tentokrát poputuje elektronickou cestou.

TŘETÍ otázku si můžete přečíst v Úterý 19.7.

 

A PRVNÍ otázku rozjedeme rovnou s dvojknihou pro děti, která možná potěší i nejednoho dospělého a tou je PAX: Hůl prokletí & Grim přízrak. Do ouška vám ji přečte Jan Vondráček a my se ptáme:

  • Odkud pochází Åsa Larsson, autorka této knižní série?

Svoje odpovědi na PRVNÍ otázku, stejně jako všechny další, tkeré budou následovat, zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 31.7.2016, do předmětu napište Pax a nezapomeňte na svoje jméno a funkční emailovou adresu, protože výhra tentokrát poputuje elektronickou cestou.

DRUHOU otázku si můžete přečíst v PÁTEK 15.7.

Těšíme se na vaše odpovědi!

 

 

Přidat komentář