Soutěž: James Bond: Vargr: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 01.10.2017

Kdo tohle neví, nemůže o sobě ani omylem tvrdit, že je fanouškem Jamese Bonda! Snad bychom tu ani nemuseli tu odpověď psát, ale pro pořádek to samozřejmě uděláme: Prvím FILMOVÝM Bondem byl Sean Connery. Cha! A tohle by vám nejspíš řekla většina "obyčejných" fanoušků Jamese Bonda... a někteří by to klíčové slovo považovali za zbytečné.

Jenže! Odpověď je ještě trošku někde jinde a naše otázka vlastně nebyla tak úplně fér. A patříte-li mezi skutečně skalní fandy agenta 007, pak víte, že... Vypůjčíme si teď odpověď jedno našeho soutěžícího a dozvíte se: Málokdo to ví, ale první hraná adaptace Bonda vznikla pro televizi CBS v roce 1954 a agenta 007 hrál Barry Nelson.

A obě tyto možnosti jsme zahrnuli do slosování jako správné:-D

Takže výhercem se stal:

  • Martin Pokorný z Litoměřic

Gratulujeme!

 

James Bond je fenomén. Hrdina, který přerostl z románů Iana Fleminga do spousty filmů (a hned s několika tvářemi), videoher, to teď dotáhl i do komiksu. Bublinovou misi nazvanou Vargr před pár dny vydalo nakladatelství Comics Centrum. Čeká vás akce, šílený vědátor a samozřejmě neohrožený agent 007. A to všechno pod taktovkou scénáristy Warrena Ellise. Pokud si chcete užít další dobrodružství britského agenta s povolením zabíjet a nechce se vám čekat a další film, můžete zkusit štěstí v naší soutěži. 

  • Jak se jmenuje herec, který jako první hrál Jamese Bonda? 

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 8.10.2017, do předmětu napište James Bond a nezapomeňte na svoje jméno, korespondenční adresu a telefon. Těšíme se na vaše odpovědi.