Soutěž: Hořící kůň: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 30.10.2017

Ten kdo věděl, že ona dotazovaná novela se jmenuje Kalné víry Rhenu,  že společný projekt sester Lukačovičových se jmenoval Cesta rudé tanečnice a má dva díly, a že tím dalším koňským románem jsme měli na mysli Tři bábiny kobyly... ten měl šanci vyhrát. A tíha štěstěny dosedla na jméno:

  • Lenka PEROUTKOVÁ z Přezletic.

Gratulujeme!

 

 

Františka Vrbenská patří mezi legendy české fantasy. A když něco napíše, tak to stojí za to. Teď se spojila s Lucií Lukačovičovou a společně nám představují knížku, z prostředí, kam se zase tak často na stránkách papíru nevydáváme. Čeká nás totiž výlet do středověkého Španělska. Některé z vás už možná navnadila ukázka a další čekáte na naší recenzi. Pokud se vám ale nechce čekat, můžete zkusit štěstí v naší soutěži.
Autorkami podepsaný Hořící kůň může být v knihovničce toho z vás, kdo nám zodpoví na následující set otázek:

Na kultovní román Stín modrého býka Františka Vrbenská a  Leonard Medek navázali novelou. Víte, jak se onen text jmenuje?

Mohly by vám napovědět legendy.

Lucie Lukačovičová má za sebou taky společný text se svojí sestrou Petrou. Věděli byste jeho název?

Mělo to cosi společného s tancováním.

Poslední otázka prověří vaše znalosti chystaných knih. Ještě letos by měla vyjít jedna kniha, která se bude točit kolem koní. Dokázali byste nám říct její název?

Být vámi prohlédli bychom si straky na vrbě.

A pozor, hrajeme o tři kousky. 

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 5.11.2017, do předmětu napište Hořící kůň a nezapomeňte na svoje jméno, korespondenční adresu a telefon. Těšíme se na vaše odpovědi.