Letní soutěž 02: Misteri: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 03.07.2018

Tentokrát možná mohla odpověď na soutěžní otázku vypadat složitě. Stačilo ale zapátrat po anotaci a základní formulace bez spojlerů byla na světě. Kromě toho, co se dalo dohledat a zároveň to byla i správná odpověď, si dovolíme zveřejnit "spekulativní" odpověď pracující s několika variantami od našeho výherce:
Podle všech recenzí, stejně jako podle anotace jsou to tajemné bytosti "ti, kteří chtějí dát vše opět do pořádku" popřípadě též "Vládcové z věžáků". Nevím, knihu jsem ještě nečetl a nechci si ji půjčit z knihovny protože je tu ta mizivá šance že tohle moje blábolení uznáte jako skutečnou odpověď. Takže budu hádat: Mohly by to být kvantoví mimozemšťané (trochu ve stylu Nezdejších) nebo by to mohli být lidé z budoucnosti, kteří uzavřeli zbytek populace v počítačové simulaci ala Matrix. A do třetice si tipnu, mohla by to být i sama autorka. Její reprezentace. Někdo, kdo chce pomoct lidstvu, pozvednout ho, pomocí svých příběhů (což už bohužel více neudělá. RIP Jana Rečková).

No a zdali byl některý z nápadů blíže k pravdě, to už si může výherce zkontrolovat přečtením sám:

  • Petr ŠLOSARĆÍK z Ostravy

Gratulujeme!

 

Jednou z posledních knih, která se připsala na konto nedávno zesnulé spisovatelky Jany Rečkové, je Misteri. Díky nakladatelství Epocha si můžete zasoutěžit o postapo z rozpadajícího světa, kde nic není, jak se zdá a kde i fyzikální zákony, jak jsme na ně zvyklí, dávno přestaly platit. Chcete-li využít šanci si knihu přečíst a zasoutěžit si s námi, stačí když nám napíšete:

  • Kdo nebo co jsou Misteri?

Možnost dozvědět se o knize něco víc máte i v naší recenzi.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 15.7.2018, do předmětu napiště Misteri a nezapomeňte na svoje jméno a korespondeční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.

 

Přidat komentář