Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 20.10.2020

Je tu podzim. Všude okolo je spousta snesitelného počasí, umírajícího listí a rozkládající se letní nálady rozesmátých plážových lidí. V této dekadentní náladě není nic lepšího, než si dát hrnek silného čaje, sledovat Inktober a ke skořicové sušence přikousnout i nějaký ten komiks. A které máme teď na mysli? Třeba novinky ze světa CREW!

Můj první komiks: DC Superhrdinky - Léto na Olympu

Scénář: Shea Fontanová

Kresba: Yancey Labat

I superhrdinky musely někdy chodit do školy a řešit problémy s učením a kamarádkami. Dětské verze Wonder Woman, Harley Quinn, Batgirl a dalších hrdinek vám předvedou, že školní problémy vám dají zabrat, i když máte superschopnosti. Naštěstí, když máte dobré kamarádky, se vždycky nějaké řešení najde! A to i když se problémy týkají antických bohů a zmizelého neviditelného letadla!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579986-muj-prvni-komiks-dc-supe...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/muj-prvni-komiks-dc-superhrdinky/1

 

Ateliér špičatých klobouků 1

Scénář: Kamome Širahama

Kresba: Kamome Širahama

Coco se od malička toužila stát čarodějkou, jenže k tomu jsou potřeba vrozené schopnosti. Dívce tudíž nezbývá než snít a vést poklidný život po matčině boku. Všechno se změní, když do vesnice přijede čaroděj a dívka ho spatří při provádění magického rituálu. Snaží se ho napodobit, jenže netuší, jaké následky může mít neodborně provedené kouzlo...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-603115-atelier-spicatych-klobou...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/atelier-spicatych-klobouku-1/1

 

Berserk 2

Scénář: Kentaró Miura

Kresba: Kentaró Miura

Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou. A aby bylo hůř, Gutsův elfí společník Puk je zajat a skončí v rukou tajemné dívky, která nesmí opustit svůj pokoj...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-602363-berserk-2

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/berserk-2/1

 

Královská hra 4

Scénář: Nobuaki Kanazawa

Kresba: Hitori Renda

Královská hra už jednou proběhla?! K Nobuakimu, zaplavenému smutkem a pocitem bezmoci, se dostane zpráva o vesnici Jonaki, ve které kdysi proběhla Královská hra! Přišlo při ní o život 18 z 32 žáků 1. B. Je tahle zpráva nadějí, nebo jen začátkem dalších tragických událostí?

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-573170-kralovska-hra-4

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/manga/kralovska-hra-4-v2/1

 

Nesnáším Pohádkov 2: Kulma drát

Scénár: Skottie Young

Kresba: Skottie Young , Jeffrey Cruz

Pokračování komiksového hitu NESNÁŠÍM POHÁDKOV od držitele Eisnerovy ceny a autora bestsellerů Skottieho Younga (ČARODĚJ ZE ZEMĚ OZ; FORTUNATELY, THE MILK; LITTLE MARVEL) je zřejmě nejzásadnější fikcí od dob vynálezu slova a možná i obecně lidských bytostí.

Gerda pořád trčí v Pohádkově a snaží se kulma dostat domů, a když se jí do cesty postaví nečekaná překážka – skončí jako korunovaná královna! Podívejte se, jak Gerda vládne světu, který nenávidí, jak se seznámí s novým kamarádem jménem drak Duncan, dostane přes tlamu od krásné princezny a učiní volbu, která může klidně zapříčinit konec Pohádkova.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-603114-nesnasim-pohadkov-2-kulm...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/nesnasim-pohadkov-2/1

 

Lobo se (z)vrací (2. vydání)

Scénář: Alan Grant , Keith Giffen

Kresba: Simon Bisley , Christian Alamy

Dobrodružství, romantika, chrabří muži, krásné ženy... Tady? NA$RAT!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579984-lobo-se-(z)vraci-(2-vydani)

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/lobo-se-(z)vraci/1

 

Temná věž - Pistolník 3: Bitva v Tullu

Scénář: Peter David , Robin Furthová , Stephen King

Kresba: Michael Lark

Chceš se dozvědět o smrti. Nechal jsem mu vzkaz. Jedno slovo. Zní "Devatenáct".

Vstupte znovu do světa Rolanda Deschaina - a světa Temné věže... Představuje se vám v podobě skvělého grafického románu, v němž se vám otevřou děsivá tajemství a strhující příběhy, patřící do mistrovského stěžejního díla temné fantasy od Stephena Kinga, jedničky v žebříčcích autorů bestsellerů New York Times.

Roland, putující přes Mohainskou poušť, pokračuje ve svém epickém pátrání po napolapitelném Muži v černém. Místo něj najde Tull, poslední výspu civilizace, městečko plné ďáblovy trávy, pouštního písku a zoufalství... není tu nic, tím méně milostrdenství. Může se zdát, že Tull je na samém okraji světa, kde za obzorem čeká jen příkrý pád do zapomnění. Ale Roland je přesvědčen, že je to jinak... že za hranicemi Tullu leží skrytá pravda, která znamená vše pro osud Středosvěta. Klíč k té záhadě třímá Muž v černém a Roland ho bude pronásledovat dál, aby ji rozluštil - i přes to, že v Tullu je na něj nastražena smrtící past.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532205-temna-vez-pistolnik-3-bi...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/temna-vez-8/1

 

Liga spravedlnosti 6: Lid versus Liga spravedlnosti

Scénář: Christopher Priest

Kresba: Philippe Briones , Marco Santucci , Pete Woods

JEDINÁ CHYBA MŮŽE ZNIČIT LIGU SPRAVEDLNOSTI

Když Batman udělá chybu z nedbalosti, jejímž následkem přijde jeden člověk o život, hrdinové z Ligy spravedlnosti najednou zjišťují, že před spravedlností pro jednou stojí oni sami. Tým se ocitne před soudem, aby se zodpovídal ze svých činů, a toto přelíčení zpochybní samotnou existenci Ligy spravedlnosti.

A v tu chvíli, v ten nejhorší možný moment, udeří nová hrozba. Kdosi používá smrtící prostředky, aby bránil Ligu spravedlnosti. Ať už je to kdokoliv, vypadá to, že ví o jednotlivých členech týmu naprosto všechno, včetně jejich největších tajemství – například i toho, jak zneškodnit Green Lanterna. Dokáže si Liga spravedlnosti s takovou hrozbou poradit, když je jejich důvěra ve vůdce týmu otřesena? Nebo konečně podlehne jedinému nepříteli, kterého nedokáže porazit – vůli lidu, jejž její členové přísahali chránit?

Scenárista Christopher Priest (DEATHSTROKE, Black Panther), nominovaný na Eisnerovu cenu, a kreslíř Pete Woods (SUPERMAN) stavějí Ligu spravedlnosti před krizi, jaké dosud nikdy nečelila! Obsahuje sešity Liga spravedlnosti č. 34–38.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-602362-liga-spravedlnosti-6-lid...

Listovací ukázka:

https://crew.digitania.eu/komiks/liga-spravedlnosti-6/1

Komentáře

Ten Ateliér špičatých klobouků mě fakt láká kvůli kresbě která vypadá úžasně, ale zas už je to čtvrtá manga co bych chtěl a to vůbec nepočítám další nákupy ... jo Crwáci umí potěšit šrajtofli. 

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Přidat komentář