PR: Stahujte DLC Dragon Age II - Mark of the Assassin

Článek od: Anonym - 15.10.2011

Fanoušci ságy Dragon Age II se od dnešního dne mohou vydat na nové napínavé dobrodružství v DLC Mark of the Assassin, kde potkají záhadné postavy i proradné nepřátele a objeví dosud nepoznaná místa. Rozšíření je k dispozici ke stažení na platformách Xbox 360 (Xbox LIVE), PlayStation 3 (PlayStation Network), PC a Mac za 270 Kč či 800 Microsoft nebo BioWare bodů. Dragon Age II: Mark of the Assassin představí novou hratelnou postavu Tallis, jíž propůjčila vzhled i hlas Felicia Day, hvězda internetové fantasy scény.

PR: The Sims Medieval - Vztahy

Článek od: Anonym - 22.03.2011

Od politických sňatků až po pravou lásku, vaší Simíkové mohou v The Sims Medieval zažít celou řadu vztahů. Ať už Simové hledají výhodné spojenectví nebo jsou připraveni založit rodinu, určitě někde ve světě najdou svou chybějící polovinu. Co udělají, když se s ní setkají, je jen na vás.

PR: The Sims Medieval - limitovaná edice

Článek od: Anonym - 26.01.2011

Vše v The Sims Medieval je vytvořeno v atraktivním středověkém stylu s herním systémem na bázi questů, předměty, jako jsou meče, žezla a trůny, přitažlivými postavami a výtvarně zajímavým okolním světem. Hráči si mohou podle svých představ upravovat hrdinu, jehož dostanou společně s královstvím, a určit jeho povahové vlastnosti a zásadní chyby.

Přihlásit se k odběru RSS - EA