Literární soutěž Sardenu aneb Sardenské legendy

Článek od: Tereza Kadečková - 03.08.2020

Uzávěrka naší literární soutěže vyhlášené ke dvacetiletému výročí existence Sardenu se blíží! K její dokonalosti chybělo už jen jméno – a to jste ve facebookovém hlasování rozhodli vy, čtenáři. Ve hře byly dvě možnosti, které jsme v redakci zvolili z širšího výběru. Neviditelný Anders, hravá přesmyčka a odkaz na sardenské začátky na Neviditelném psovi. A Sardenské legendy, kterými se stanou všichni účastníci soutěže, a ještě dlouhá léta se o nich bude vyprávět.

CENY: Cenu Fantastická povídka 2011 získal...

Článek od: Anonym - 24.10.2011

O vítězi literární soutěže Fantastická povídka jasno je od soboty 22. října, kdy proběhlo na Podzimním knižním veletrhu v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení. Cenu za první místo si odnesl autor věcně napsané sci-fi hříčky s filozoficky rafinovaným závěrem, Martin Vondráček.

PR+SOUTĚŽ: Mezinárodní literární soutěž Fantastická povídka 2011 zahájena!

Článek od: Anonym - 01.02.2011

V úterý 1. února byla ohlášená nezávislá mezinárodní literární soutěž s názvem Fantastická povídka 2011, která hledá nové tváře české a slovenské sci-fi, fantasy či hororové scény. Do poroty zasednou známé tváře české a slovenské fantastiky, například česká spisovatelka F. Vrbenská, slovenská autorka L. Hlavačková a autoři J. W. Procházka, V. Ríša a Mí.Linc. Nejlepší povídku ale vyberou sami čtenáři.

Přihlásit se k odběru RSS - Fantastická povídka