PR+LITERATURA: Mejdlo s Gibsonem

Článek od: Jan Žlebek - 19.01.2011

Pozor, pozor! Vy všichni kyberkovbojové, samurajové ulice a pošuci od ultimátních počítacích mašin nažhavte linku, nastražte uši a kapírujte, co se bude dít. Je mi ukradený, jestli ste teďka sjetý nebo jen znuděně vejráte do monitoru, prostě se dejte dokupy a otevřete hlavu informacím. Sme přece v informačním věku, data sou všechno a slova sou víc než skutek, takže nechte bity šumět a připravte se na příjem. Chystá se totiž mejdan. Pozn. redakce: Připojte se do Soutěže recenzentů se Sardenem. Získate knihu k přečtení a ještě vám náš tým pomůže s překonáním prvních překážek při psaní recenze.

RECENZE: W. Gibson, Idoru

Článek od: Martin Kochlica - 20.02.2010

William Gibson... Čítať knihu od autora s takto zvučným menom má vždy niekoľko úskalí. V prvom rade ju podvedome porovnávate z jeho predošlou tvorbou, v druhom rade ste už ale dopredu presvedčený, že autor Neuromancera nemôže sklamať a do tretice... spomínal som už, že autor Neuromancera nemôže sklamať?

LITERATURA: Laser-books kompletuje Gibsona

Článek od: Jan Pechanec - 26.01.2010

Nakladatelství Laser-books se na sklonku minulého roku zaměřilo na kyberpunk v podobě dvou antologií - kyberpunkových reediovaných Zrcadlovek a "postkyberpunkových" Singularit. Začátek tohoto roku pak v edici Mistrovská díla science fiction vydá další román hlavního představitele subžánru zvaného kyberpunk.

Přihlásit se k odběru RSS - Idoru