REPORTÁŽ: Starcon 2013: Tradičně skvělý

Článek od: Jan Kovanic - 24.04.2013

Letos jsem začátkem dubna už posedmé navštívil Obchodní akademii ve Svatoslavce, abych se zúčastnil setkání bandy fanů tří hvězdných fenoménů Star - Trek/ Wars/ Gate. První čtyři ročníky byly vedeny pod jménem Scon, současný Starcon pak plynule navázal. A je vidět, že se trefil do termínu, do místa i do nálady letos asi tří set účastníků.

CON: Starcon 2013

Článek od: Anonym - 24.03.2013

Rádi bychom Vás pozvali na již třetí ročník STARconu, celovíkendového setkání v Praze.

REPORTÁŽ: Starcon 2012 - 2

Článek od: Jan Kovanic - 20.04.2012

Místo pracné rajčatové polévky si můžete uvařit rychlou polévku z kečupu, ale recept (skutečně uváděný v "časopise pro ženy") opisovat nebudu, aby vás to nesvádělo. Pokud použijete kečup opravdu levný, pak se v něm může nacházet – krom škrobu – opravdu i nějaké stopové množství rajčat.

REPORTÁŽ: Science Starcon

Článek od: Jan Kovanic - 16.04.2012

Letošní druhý Starcon v Nuslích byl v podstatě stejný jako předešlých pět (včetně čtyř S-conů). A ačkoli se jedná hlavně o setkání fanů tří hvězdných fenoménů Star/ Trek/ Wars/ Gate, opět jsem je zradil kvůli jiné linii. Letos jsem mimořádně vynechal linii literární, zato jsem se plně ponořil do linie vědecké.

PR+CON: Starcon 2012

Článek od: Anonym - 20.03.2012

Zdravíme příznivce STARconu, bude tomu už skoro rok, co jsme se sešli v Praze, a proto Vás s potěšením zveme na další ročník hvězdného conu.

REPORTÁŽ: Starcon 2011, Epizode II

Článek od: Jan Kovanic - 12.05.2011

Starcon se již chýlil ke svému zlatému hřebu, Galavečeru, před ním ještě předcházel hřeb stříbrný: Vyhlášení soutěže Vidoucí. Začalo, jako vždy, scénkou. Tentokrát sudičky soudily malému díťátku světlou budoucnost, tuším že porotce Vidoucích. Načež přišla sudice babice, a věštila mu totéž. Nejlepší bylo díťátko, jež se vůbec nebálo.

Přihlásit se k odběru RSS - Starcon