Letem (fantastickým) světem 22

Článek od: Matyáš Pařátek - 03.04.2016

Filmové novinky

Čerstvou posilou připravované dvojky Blade Runnera se stala Robin Wright (Dům z karet). – Začátek natáčení komiksovky Gambit pod taktovkou Douga Liamana bylo posunuto na neurčito. - Připravuje se film o Růžence, Sněhurčině sestře, která bude tenhle příběh vyprávět z nového pohledu. Zdá se, že Hollywood tak definitivně propadá pohádkám. – Ben Affleck dopsal svou sólovku Batmana, kterou bude také režírovat. Doufám, že to dopadne lépe, než Batmanův střet se Supermanem. - K obsazení Blade Runnera 2 se přidal také Dave Bautista (Drax ze Strážců galaxie).

Rogan a Goryvlad se vrací

Další knížka o Roganovi je skoro za dveřmi. Zatím se můžete pokochat touhle obálkou. Jejím autorem je opět Michal Ivan.

Obálka týdne

Mark E. Pocha a jeho první román. Chystá nakladatelství Hydra. 

Strange a baron Mordo

Pochybuje snad někdo o tom, že tahle marvelovka bude pecka? 

 

 

Trailery

Kniha džunglí

Nemůžu si pomoct, ale Disney společně s Marvelem v současné době patří mezi moje nejoblíbenější filmová studia. A Disney teď svůj status potvrzuje tímhle úžasným trailerem na Knihu džunglí. Jen je škoda, že u nás se filmu dočkáme v dabované verzi a přijdeme tak o hlasy Idrise Elby nebo Scarlett Johanson (na placu se vlastně sešla parta lidí od Avengers). 

Preacher 

Naopak nezáživně vypadá další trailer na Preachera. Pořád ale doufám, že si tvůrci seriálu nechávají ty největší esa do samotných epizod. 

Obrázkový materiál: FB profil Juraje Červenáka, FB profil románu Krajina kanibalov, Comingsoon, 

Komentáře

Přidat komentář