PR+LITERATURA: Restart série Anita Blakeová pod taktovkou nakladatelství Epocha

Článek od: Anonym - 16.11.2011

„Nechodím s mrtvolami. Člověk musí mít nějakou sebeúctu.“ – Anita Blakeová

V knižní edici Fantastická Epocha (www.epocha.cz) vychází reedice románu Cirkus prokletých, třetího dílu kultovní série Anita Blakeová, Lovkyně upírů od americké autorky Laurell K. Hamiltonové.

 „Od časů Scarlett O´Harové jedna z nejvíce fascinujících smyšlených hrdinek, a navíc mnohem více zábavná, než většina ostatních.“ - Publisher Weekly

„Odvážná, smysluplná žena, která nemá strach z ničeho, co jí nadpřirozený svět hází pod nohy.“ - Library Journal

Anita Blakeová, hrdinka jedné z nejslavnějších paranormálních upírských romancí, pracuje jako nekromantka v St. Louis. V jejím světě vedle lidí žijí svobodně i další bytosti – vlkodlaci, zombie nebo třeba upíři. Právě od nich si Anita vysloužila přezdívku Popravčí, protože kromě oživování mrtvých se živí i lovem a likvidací zdivočelých krvesajů. Anitina dobrodružství hraničící s paranormální detektivkou jsou protkány erotikou a vztahovými peripetiemi, které Popravčí řeší s nejednou nadpřirozenou bytostí. Ve světě Laurell K. Hamiltonové, kde každá vteřina může být tou poslední, se do popředí dostává spíše animální přitažlivost a pudová primitivnost. Anita není žádná náctiletá naivka, která v rohu vzdychá po svém vyvoleném, ale sebevědomá a silná žena, která si umí jít za svým - i v otázkách vztahů.

Anotace:

Do St. Louis přijíždí cizí vyšší upír, mezi nemrtvými začíná bitva o území a Anita se ocitá v jejím středu. Jean-Claude, upíří Vládce města, ji chce pro sebe - jenže jeho nepřátelé mají jiné plány. A aby to všechno bylo ještě horší, v ohrožení je i Anitino srdce, když poznává zatraceně pohledného středoškolského učitele biologie Richarda Zeemana. Oba jsou jen lidé, kteří uvízli v křížové palbě - nebo to si alespoň Anita myslí.
Když se na scéně objeví upír Alejandro a nárokuje si Anitu Blakeovou, odbornici na stvoření noci, jako svoji lidskou služebnici, mezi nemrtvými vypukne válka a život lovkyně upírů je v sázce.

Spolu s novým vydáním v pevné vazbě nabízí nakladatelství Epocha exkluzivní možnost vyměnit si „staré“ díly série za ty „nové“ pouze za polovinu ceny! Veškeré potřebné informace naleznete na stránkách www.epocha.cz nebo na našem Facebooku (https://www.facebook.com/Nakladatelstvi.Epocha)

Info o knize:

Autor: Laurell K. Hamiltonová
Originální název: Cirkus prokletých (Circus of the Damned)
Překlad: Lucie Lukačovičová
Obálka: Dorothea Bylica
Formát: hardback, 135x200 mm
Počet stran: 288
Cena: 259 Kč
Nakladatel: Epocha
Edice: Fantastická Epocha
ISBN: 978-80-7425-108-5

Přidat komentář