V únoru narození...

Článek od: Monika Slíva - 12.03.2019

Čas utíká rychleji než zloděj v metru...další měsíc je pryč.
Během února se mezi fantastickými autory moc neurodilo, ale protože nejen fantastikou je čtenář živ, zapůjčili jsme si jedno slavné jméno v jiném žánru.

Krvavé koleno - vychází nové vydání pátého dílu kultovní série o Anitě Blakeové

Článek od: Redakce - 11.03.2017

V pátém díle má lovkyně upírů Anita Blakeová práce nad hlavu. Musí vyřešit dva úkoly, při nichž i ona sama začne přemýšlet o tom, zda nejsou nad její síly: probudit celý hřbitov více než dvě stě let starých mrtvol a zjistit, co se stalo třem mladíkům z Missouri zavražděným způsobem, který ještě nikdy předtím neviděla.

Fantastický rok s Epochou

Článek od: Redakce - 13.02.2017

Dva nové akční nářezy Františka Kotlety, velkolepé finále první série Kladiva na čaroděje, zbrusu nový příběh vikingských válečníků Jaroslava Mosteckého, další vzrušující dobrodružství Anity Blakeové a Merry Gentry, knihy talentovaných nováčků… Pojďte se podívat na fantastické menu, které pro vás Epocha navařila na tento rok!

LITERATURA: Vánoční tipy

Článek od: Redakce - 11.12.2015

Vánoce už se zase pomalu blíží. A s nimi otázka, co darovat svým blízkým pod stromeček. Možná (ne, my doufáme), že je mezi vámi dost lidí, kteří chtějí udělat i letos radost dobrou knížkou či komiksem. Ale možná, že jsou mezi vámi tací, kteří netuší, co z té velké produkce 2015 vybrat. Nemusíte zoufat. Dali jsme hlavy dohromady a vybrali jsme pro vás několik literárních tipů.

Fantastické léto s nakladatelstvím Epocha

Článek od: Redakce - 12.07.2015

O prázdninách se můžete v rámci edic Fantastická Epocha a Edice Pevnost těšit na čtyři nové tituly a řadu překvapení, které vám zpříjemní čas dovolených. František Kotleta (a hned dvakrát), nové Kladivo na čaroděje a konečně i další díl série Merry Gentry, společné čtení Edice Pevnost, beseda s Martinem D. Antonínem, autorem Pekelné šlehy, a velká letní soutěž!

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - L. K. Hamilton