Novoroční SOUTĚŽ o Flirt: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 13.01.2017

Sice se nám nepodařilo dodržet slib vyhodnocení hned druhý den po ukončení soutěže (v zákulisí čekali ještě výherci předchozích několika soutěží), ale samozřejmě, že vás o nic neošidíme.

O knihy, jejichž hrdinkou je známá upírobijka Anita Blake, už jsme soutěžili díky nakladatelství Epocha několikrát a stále má velké množství fanoušků. Tudíž nebylo těžké odpovědět na soutěžní otázku, vždyt taky byla Novoroční, že? A tu odpověď máte už v předchozích větách:-)

A kdo si na Nový rok vysloužil výhru?

  • Lucie RESUTÍKOVÁ

Gratulujeme!

 


 

Nechte se první den roku 2017 rozpálit Flirtem Laurell K. Hamilton 

Ani letos nepřijdete o tradiční novoroční soutěž. Nakladatelství Epocha nám do této bleskovky věnovalo knihu Flirt,  která vás v lednovém chladu určitě zahřeje. Abyste si zaFLIRTovali, stačí odpovědět na jednoduchou otázku:

  • Jak se jmenuje hlavní hrdinka románu?

Pište ihned nebo až za chvíli, ale nezapomeňte, že se jedná o BLESKOVOU NOVOROČNÍ SOUTĚŽ - čili odpočet začíná v 00:00 hod. a končí ve 24:00 hod. 1.1. 2017. A na koho si sedla první soutěžní sardenská štěstěna roku 2017, se dozvíte hned následující den. Do předmětu napište Flirt. Odpovědi posílejte na tradiční email sardensoutez@centrum.cz