Krvavé koleno - vychází nové vydání pátého dílu kultovní série o Anitě Blakeové

Článek od: Redakce - 11.03.2017

V pátém díle má lovkyně upírů Anita Blakeová práce nad hlavu. Musí vyřešit dva úkoly, při nichž i ona sama začne přemýšlet o tom, zda nejsou nad její síly: probudit celý hřbitov více než dvě stě let starých mrtvol a zjistit, co se stalo třem mladíkům z Missouri zavražděným způsobem, který ještě nikdy předtím neviděla.

PR+LITERATURA: Laurell K. Hamiltonová, Danse Macabre (Anita Blakeová, lovkyně upírů 14)

Článek od: Monika Slíva - 11.11.2013

danse macabre perexProvinilé slasti, první díl série Anita Blakeová – lovkyně upírů, byly vydány již v roce 1993, tedy v době, kdy se Meyerové o třpytivých upírech zatím jen zdálo. V době, kdy krvesajům nikdo nedával šanci na přežití a nejvíce se prodávaly harlekýnky, se na trhu objevila hrdinka, která do celého světa hrdě vykřikovala: "Já s upíry nechodím. Já je zabíjím."

PR+CON: NightCon 2013 – masivní letáková kampaň

Článek od: Anonym - 08.01.2013

Jako poslušní služebníci Mordoru jsme se rozhodli propagovat, jak to jen půjde. Alegorické vozy a nápisy na tričkách jsme zamítli hned ze začátku. Nálepky na auta budou až ve čtvrtek, ale zrovna nám přišly letáčky na PragoFFest. Masivní letákovou kampaň jsme zvolili také proto, že ohromné množství letáčků nám brání v pohybu po bytě, a hlavně proto, abychom přitáhli na PragoFFest a NightCon nové nebo zatím nerozhodnuté fanoušky.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Anita Blake