SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže o knihu Miroslava Žambocha, Ve službách klanu

Článek od: Monika Slíva - 02.06.2013

Máme pro vás jméno výherce! Dorazilo rovných padesát odpovědí a všechny byly správné! I když... zařádil nám malý šotek.

Kmotrem knihy nebyl nikdo jiný než Tomáš Němec a hlavním hrdinou knihy je Herbert Ducatti. Ano, skutečně Ducatti se dvěma T. A to je právě ten šotek, protože ti soutěžící, kteří čerpali odpověď z naší recenze, si v textu přečetli jen jednoduché T. Chybičku (na kterou jsem přišli díky laskavému upozornění jednoho soutěžícího) jsme už opravili a i tyto odpovědi zařadili do slosování. Za naprosto nechtěnou mystifikaci se samozřejmě omlouváme. Šotek byl odloven a strčen do sklenice od okurek, snad nám neuteče a doufejme, že nestačil mezi řádky vysadit nějaké další bratříčky:-)

A kdo je tedy výhercem? Tentokrát se jím stává:

Martin Velek z Neznašova

Martinovi gratulujeme, všímavému soutěžícímu děkujeme za postřeh a ostatním připomínáme, že již běží další soutěž o zajímavou knihu!


Jste Ve službách nějakého klanu? No, i kdybyste byli, stejně byste to asi nepřiznali. Klany jsou kolikrát tajné spolky, nebo rovnou rodinné instituce, které si mezi sebe cizáky a vetřelce jen tak nepustí! Jak je to s pravidly klanu a co se za ním skrývá ve stejnojmenné knize Miroslava Žambocha, to se můžete dozvědět, pokud správně odpovíte na naši následující dvoj-otázku. Hlavní hrdina knihy není fanouškům jednoho z našich nejůspěšnějších SFFH spisovatelů úplně neznámý a odpověď bude jistě velmi snadná. Pokud nemáte potuchy, o čem kniha vydaná letos v nakladatelství Triton pojednává, máte na Sardenu k dispozici rozsáhlý studijní materiál v podobě recenze, ukázky i reportáže ze křtu knihy před pár týdny a my se ptáme:

  • Kdo byl kmotrem při zmíněném křtu knihy v knihkupectví Fantasya a kdo hlavním hrdinou knihy Ve službách klanu? A prosíme nepoplést a nezaměnit!!

Neváhejte s odpovědí, čas máte do půlnoci 30. 5. 2013  Nezapomeňte napsat svoje jméno a adresu a až budete vylosováni, hurá do podzemí! Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz a do předmětu napište Klan.

Komentáře

Přidat komentář