Letem (fantastickým) světem 17

Článek od: Matyáš Pařátek - 14.02.2016

Chystá se návrat Harryho Pottera, Laser-books odkryl svůj ediční plán. A máme pro vás finální trailer na Batmana proti Supermanovi. 

Captain America: Civi War TV Spot 

Marvel stupňuje diváckou natěšenost na maximum. Taky už odškrtáváte dny do data premiéry? 

Zpráva týdne: Harry Potter se vrátí po osmé

O tom, že se chystá návrat Pottera, jsme už psali. Tenkrát to bylo v souvislosti s divadelní hrou, která měla být osmým pokračováním dobrodružství již odrostlého čaroděje s jizvou na čele. A nezůstane jenom u hry. Tenhle týden totiž vybouchl internet, když na svět prosákla informace, že se ke knižnímu vydání připravuje také scénář. A samozřejmě se můžeme těšit i českého překladu, který k vydání připravuje nakladatelství Albatros.

Další role pro Johnnyho Deppa

S Johnnym Deppem to jde od desíti k pěti. Jeho role a filmy v posledních letech stojí za zlámanou grešli a člověka až mrzí, když herec svůj talent propůjčuje takovým věcem, jako jsou Temné stíny. Teď to vypadá, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Depp si totiž zahraje Neviditelného muže, jedno z monster, kde bude součástí monster univerza Universalu, který plánuje v budoucnu jeden společný film, kde se sejdou legendární příšery. Depp by se tak mohl v budoucnosti sejít na placu s Tomem Cruisem, který bude hrdinou rebootované Mumie.

Deadpool mluví česky 

Bouchněte šampus, spusťe ohňostroj. V českém jazyce konečně mluvi i Deadpool. Nakladatelství Crew vydalo Drákulovu výzvu a doufejme, že nezůstane jen u tohohle komiksu. 

Obi-Wanův návrat

Podle čerstvých zvěstí by se v osmých Star Wars měl objevit Obi-Wan s tváří Ewana McGregora.

Laser odkryl ediční plán

Laser ukázal svůj ediční plán na letošní rok. A vypadá skutečně luxusně. Dorazí starý známý druid, ale také třeba třetí svazek inspirovaný Lovecraftem.

Batman v Superman: Final trailer

Do propagační kampaně řeže také Warner Bros. Do souboje dvou ikonických superhrdinů zbývá už jenom měsíc, takže tu máme poslední trailer, kde Snyder vytasil z balíku všechny trumfy. Affleck po prvních rozpacích vypadá jako Bruce/Batman líp a líp. Jeremy Irons se jeví jako hodně dobrý nástupce Michaela Cainea. Akce vypadá dost epicky, a pokud se nerozsype příběh pod rukama, mohli bychom dostat dobrou komiksovku. 

 

Fantastická zvířata a kde je najít 

Fantastická zvířata jsou jedním z nejočekávanějším snímku roku. První trailer mě sice nezaujal, ale tenhle pohled do zákulisí naopak vypadá luxusně. 

Přidat komentář