Letem (fantastickým) světem 28

Článek od: Matyáš Pařátek - 17.07.2016

Video z nejnovějších Star Wars a kupa fotek z připravovaných filmů. 

Video týdne: Rogue One: Star Wars Story

V rámci Star Wars Celebration se uskutečnila panelová debata s tvůrci nejnovějšího filmového přírůstku do rodiny Sta Wars. A kdo se díval na přímý přenos, tak mi dá za pravdu, že „jen“ stream vyvolával záchvat nadšení a nefalšovaný nerdgasm. A samozřejmě nezůstalo jen u pokecu s herci, ale došlo taky na dvou minutové video, kde jsou vidět záběry z natáčení. Celé to vypadá naprosto báječně. A pokud se náhodou ještě netěšíte na Vánoce, tak teď máte důvod. 

Dvojitá dávka akce od Epochy

Během léta většina nakladatelů spí (asi si pletou léto se zimou) a na pultech panuje okurková sezóna. Naštěstí nakladatelství Epocha nezahálí a připravuje na červenec dvojitou nadílku. Do světa se chystá jedenáctý díl Kladiva na čaroděje a také nový František Kotleta, který bude tentokrát mít Velké problémy v Malém Vietnamu.

 

Várky fotografií

Zatímco v kině je nuda, internet je zaplaven prvními fotkami a concept arty z chystaných filmů, ale i seriálu (!).

King Arthur: Legend of the Sword

Král Artuš, Merlin, Lancelot a další jsou hrdinové, kteří svět nepřestanou nudit asi nikdy. Dočkali jsme se spousty zpracování téhle legendy a v budoucnu to nebude jinak. Příští rok se nám bude snažit svou verzi prodat Guy Ritchie. Tak uvidíme, co z toho vyleze. Třeba se pak dočkáme třetího Sherlocka. Anebo ne. Zapomněl jsem říct, že Ritchie plánuje o králi Artušovi těch filmů trochu víc.

 

 

Power Rangers

Zatímco dnešní děti mají tablety, my jsme měli televizi a v ní mimo jiné i Power Ranges aka Strážce vesmíru. Několik puberťáků v oblecích, ovládajících bojové umění a roboty. Bylo to praštěné, bylo to brakové. A Hollywood si řekl, že když lidstvo zvládlo Strážce galaxie, zvládne taky návrat Power Rangers.

 

Sherlock

Speciál Přízračná nevěsta nás hodně namlsal, takže čtvrtá řada Sherlocka dorazí už příští rok. Ale pro jistotu radši neříkáme kdy. Zatím se můžete pokochat touhle fotkou Sherlocka a jeho nového domácího mazlíčka. Mimochodem, tvůrci naznačují, že by se mohlo jednat o poslední řadu kvůli vytíženosti ústředního dua.

Strážci galaxie II

Jedna z marvelovek roku 2017. A čekáme velké věci.

Temná věž

Muže v černém jsem tu představoval minule. A teď přišel na řadu konečně Pistolník.

 

To

Legendární klaun se představuje 

Komentáře

No ty bláho :) Návrat Power Rangers? Dlouho jsem přemýšlel co na to napsat, ale prostě mi to nedá... morfujeme!!! 

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Přidat komentář