Staronový titul z nakladatelství Epocha

Článek od: Redakce - 26.03.2019

Vyprodaný debut Oskara Fuchse o válečném mágovi Zikmundu Frostovi se nyní dočkal druhého, přepracovaného vydání.

Válečný mág Zikmund Frost se místo prohánění sukní musí zase jednou věnovat práci pro Organizaci, což mimo jiné obnáší eliminaci čarodějů a dalších potvor. Někdo na něj ale přichystal podraz. Zdánlivě běžná akce v brněnském pavilonu Anthropos se proto zvrhne v krvavou lázeň. Aby toho nebylo málo, na scénu přichází opravdu mocný hráč z dávné minulosti. V Býčí skále u Adamova tak po staletích opět zní nejen bušení kladiv, ale i zoufalý křik rituálních lidských obětí. Jisté je, že než Frost zjistí, kdo za tím vším stojí, bude muset vystřílet ještě hodně zásobníků. A taky přivolat posily. Naštěstí ví, kde je hledat. Na historickém pomezí Čech a Moravy stával v bažinách hrad Krotenful. A strážil jej někdo, s kým skutečně není radno si zahrávat.

V Nakladatelství Epocha právě vychází 2. vydání Frosta Oskara Fuchse a čtenáři si ji mohou pořídit s 25% slevou na e-shopu Nakladatelství Epocha.

Ukázku vydanou již dříve na našem webu najdete zde.

E-shop: http://epocha.cz/detailknihy.php?id=937
Facebook: https://www.facebook.com/commerce/products/2271931339524392/
 

Oskar Fuchs (* 1982)
Vystudoval střední školu technického zaměření, po maturitě se věnuje práci v oboru. Odmala jej fascinovala historie a pověsti rodného města Lanškroun, stejně tak celého bývalého regionu Hřebečsko/Schönhengstgau. Kromě toho má zálibu v mytologii, kynologii, technologiích, vojenství, pravěku, dějinách obecně a černém humoru. Ke psaní se dostal, jak tvrdí, vlastně náhodou. První pokusy zapadaly svým rámcem do čisté fantasy, popřípadě sci-fi, plynule ale přešly do povídek a novel, v nichž začal k doplnění akčních prvků využívat reálie a poznatky získané díky svým zálibám. Většina z nich končila v šuplíku, rozhodnutí publikovat přišlo až o několik let později, na intenzivní nátlak přátel, z nichž mnozí sami píší, nebo se věnují literární činnosti. Akční fantasy román Frost je jeho debutem.

Informace o knize
Titul: Frost
Autor: Oskar Fuchs

Ilustrace na obálce: Žaneta Kortusová
Grafická úprava obálky: Lukáš Tuma
Formát: brožovaná, 110 x 180 mm
2., přepracované vydání
200 stran  
Cena: 169 Kč
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-172-4

O Nakladatelství
Dominantním směrem ediční koncepce Nakladatelství Epocha je literatura faktu a historie, ale velký prostor je věnován právě fantastice. Ta přináší tituly žánrů sci-fi, fantasy i hororu. Věnuje se zahraničním i tuzemským autorům. Dominantní pozici zaujímají knihy nejtajemnějšího autora současné české fantastiky Františka Kotlety a akčně hororový urban-fantasy seriál Kladivo na čaroděje, který se postupně stal mezi fanoušky kultem.
Většinu vydaných knih lze zakoupit také v elektronické podobě a některé tituly ve formě audioknih.

Nakladatelství Epocha
Kaprova 12/40, 110 00 Praha 1
www.epocha.cz
https://www.facebook.com/Nakladatelstvi.Epocha
https://www.facebook.com/FantastickaEpocha

Přidat komentář