Vánoční SOUTĚŽ 01 o knihy Františka Novotného: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 05.12.2019

VYHODNOCENÍ TÉTO VÁNOČNÍ SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE.

 

Celý prosinec se věnujeme tvorbě Františka Novotného, v rozsáhlém rozhovoru, v recenzích i v oprášených starších příspěvcích, třeba ze křtu knihy Křižník Thor. Konec roku je ve znamení Vánoc a letošní vánoční soutěžení se tedy poveze na vlně fenoménu Novotný, jak jsme celý projekt nazvali. Soutěže budou celkem tři a do všech tří můžete posílat svoje odpovědi po celou dobu trvání vánočního soutěžení. Všechny tři výherce vylosujeme najednou nejpozději 23. prosince. Sice tak nedostanete svojí vánoční výhru pod stromeček, ale budete vědět, že je vaše a po Novém roce dorazí jako opožděný dárek.

Jako první vám nabídneme jednu z nejnovějších knih Františka Novotného, kterou nám do soutěže poskytlo nakladatelství Nová vlna.

Sbírka Hvězdné hry prakticky shrnuje celou povídkovou tvorbu autora od 80. let a nechybí ani povídky z nového století, než se začal věnovat takřka výhradně psaní románů. Chcete si počíst? Stačí, kdy nám napíšete:

  • Jak se jmenuje autor obálky Hvězdných her?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do PÁTKU 20. prosince 2019, do předmětu napište VÁNOCE 01 nebo Hvězdné hry (fakt tam nepište nic jiného, jinak se v tom nevyznáme :-D) a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.

Přidat komentář