Vánoční SOUTĚŽ 03 o knihy Františka Novotného: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 19.12.2019

VYHODNOCENÍ TÉTO VÁNOČNÍ   SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE.

 

Celý prosinec se věnujeme tvorbě Františka Novotného, v rozsáhlém rozhovoru, v recenzích i v oprášených starších příspěvcích, třeba ze křtu knihy Křižník Thor. Konec roku je ve znamení Vánoc a letošní vánoční soutěžení se tedy poveze na vlně fenoménu Novotný, jak jsme celý projekt nazvali. Soutěže budou celkem tři a do všech tří můžete posílat svoje odpovědi po celou dobu trvání vánočního soutěžení. Všechny tři výherce vylosujeme najednou nejpozději 23. prosince. Sice tak nedostanete svojí vánoční výhru pod stromeček, ale budete vědět, že je vaše a po Novém roce dorazí jako opožděný dárek.

Jako TŘETÍ vám nabídneme knihu STRÝČEK NÁMOŘNÍK, původně od Fredericka Marryata, kterou si František Novotný vzal do parády a převyprávěl ji pro české soudobé čtenáře. Toužíte-li po námořním dobrodružství, stačí, když nám napíšete:

  • Čím jsou výjimečné ilustrace Zdeňka Buriana, které celou knihu doprovázejí?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do NEDĚLE 22. prosince 2019, do předmětu napište VÁNOCE 03 nebo Strýček námořník (fakt tam nepište nic jiného, jinak se v tom nevyznáme :-D) a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu. Prodloužili jsme vám o dva dny termín k soutěžení, abyste měli trochu víc času i na třetí výhru. Budou to však vědět jen ti, kteří si přečetli tento text až do konce :-D

 

Přidat komentář