logo soutěže

PR+SOUTĚŽ: Hledá se autor bestselleru počtvrté

Článek od: Jan Pechanec - 08.01.2014

Nakladatelství Fragment vyhlásilo čtvrtý ročník úspěšné literární soutěže Hledá se autor bestselleru. Zúčastnit se může každý tvůrce, bez ohledu na věk, který dosud nikde nepublikoval. Povídky na libovolné téma o rozsahu 10 až 25 normostran přijímá Fragment do...

PR+SOUTĚŽ: Fragment hledá autora bestselleru – třetí ročník

Článek od: Anonym - 02.01.2013

Všichni amatérští psavci, pozor! Je tu další, v pořadí už třetí možnost představit se v soutěži Hledá se autor bestselleru a získat tak přízeň nakladatele, odborné poroty i veřejnosti. Zúčastnit se může každý dosud nepublikovaný autor. Nakladatelství Fragment přijímá soutěžní příspěvky, které musí splňovat žánr moderní pohádky pro dospělé a rozsah 10 až 25 normostran, do 28. února tohoto roku.

PR+SOUTĚŽ: Uzávěrka soutěže Nakladatelství Fragment se blíží

Článek od: Anonym - 08.02.2012

/Bezmála tři desítky povídek už dorazily do Nakladatelství Fragment v rámci literární soutěže Hledá se autor bestselleru. Unikátní klání dosud nepublikovaných spisovatelů odstartovalo na začátku ledna a potrvá ještě celý tento měsíc do 29. února. Šanci mají všichni nadějní vypravěči bez ohledu na věk nebo povolání. Pro ty, kteří neholdují psanému slovu, běží v Nakladatelství Fragment paralelní soutěž o nejhezčí grafický návrh knižní obálky. Společné téma zní „O vztazích s humorem“.

Přihlásit se k odběru RSS - Hledá se autor bestselleru