HRAJEME SI: Únikové příběhy - procitnutí

Článek od: Kamba - 26.05.2023

Gamebooky jsou prima věc, poskytují unikátní kombinaci hry a příběhu, aniž by vyžadovaly nějakou obrazovku (na které v dnešní době koukáme někdy až příliš často). Bohužel se jedná o sólovou záležitost, číst jej ve dvou nebo dokonce více lidech není úplně jednoduché (jako přestavit si to dokážu, ale asi by mě to nebavilo). Naštěstí existuje dostupná alternativa: příběhové deskové hry. Rád hry tohoto žánru hraji se svou rodinou a když už recenzuji gamebooky, proč čas od času nenapsat i něco o nich? A pokud bude zájem, můžu v rubrice pokračovat.

RECENZE: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Štěpán Jura - 20.03.2013

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek.

PR+LITERATURA: Hry s příběhem: Ocel a krev

Článek od: Anonym - 24.09.2012

Nakladatelství Mytago právě v těchto dnech přináší na pulty knihkupců druhý díl unikátní série Hry s příběhem, tentokráte s podtitulem Ocel a krev. Jak už název napovídá, hrdiny antologie jsou především vojáci, válečníci a bojovníci, jejichž příběhy nejsou pouze o odvaze a hrdinství, ale také o šílenství, krutosti a zmaru.

Přihlásit se k odběru RSS - Hry s příběhem