RECENZE: Jan Hlávka, Jana Vybíralová , Tenký led

Článek od: Petr Simcik - 19.11.2018

Žádná kniha není úplně pro všechny, ale Algor by mohl slavit úspěch tam, kde slaví nynější mainstream ve sci-fi a fantasy. Mohl by zaujmout Trekkies, fanoušky Star Wars i Hry o trůny, dokonce i fanoušky thrillerů, kteří kolem sci-fi chodí jen po špičkách, nebo jen prostě fandy dobré sci-fi, a každý si tam najde něco svého, co mu bude povědomé a co ho zaháčkuje.

LITERATURA: Prázdninové čtení

Článek od: Redakce - 12.07.2018

Jedna šestina prázdnin už je za námi a my jsme se rozhodli posbírat v redakci nějaká ta knižní doporučení. A že je z čeho vybírat. Je vidět, jak může skupina lidí tvořících jeden skvělý projekt mít naprosto rozdílný pohled na to, co je to letní odpočinkové čtení. Myslím, že si nejde nevybrat. 

RECENZE: Jana Vybíralová a Jan Hlávka, Dračice

Článek od: Petr Simcik - 12.05.2010

TOPlistDračice je první knihou, spisovatelů Jana Hlávky a Jany Vybíralové, která se vymanila ze sériového pojetí a v níž autoři rozjeli vlastní příběh se svým hrdinou a vlastním světem. Už není žádný agent, ani paralelní dimenze, kteří by spoutávali autorovu fantazii do předem připravených želez. Jen autor, textový editor a omezení počtu stran - největší to nepřítel, ale na druhé straně i věčný průvodce a možný přínos do tvorby Jana Hlávky.

Přihlásit se k odběru RSS - J. Vybíralová