RECENZE: Brent Weeks, Za stíny

Článek od: Jindra Střelec - 04.07.2011

Logan Gyre dokázal takřka nemožné a díky kombinaci vlastních schopností, odhodlání i potřebného štěstí porazil Bohokrále Garotha Ursuula, a zachránil tak Cenarii. Na začátku třetí knihy trilogie Noční anděl však musí svést další bitvu, tentokrát na politickém poli, a i když mu mnozí radí opak, zachová se opět čestně a nechá dál vládnout intrikářskou Terah Greasinovou. Sám se pak vydává pronásledovat zbytky domnělých Khalidořanů. Kytar Stern alias Noční anděl přežil svou další smrt, a ačkoli v posledním souboji přišel o jednu paži, ze svých schopností wetboye neztratil vůbec nic.

UKÁZKA: Brent Weeks, Za stíny (Noční anděl 3)

Článek od: Anonym - 20.03.2011

Závěrečná kniha trilogie Noční anděl. Logan Gyre se stal králem Cenarie, země v obležení s vyčerpanou armádou a pramalou nadějí. Má jen jedinou šanci, zoufalý risk, který by mohl zničit celé království. Na severu má nový Bohokrál plán. Pokud přinese kýžené ovoce, nikdo ho už nedokáže zastavit. Kylar Stern nemá na výběr. Aby zachránil své přátele - a možná i nepřátele - musí dokázat nemožné. Musí zavraždit bohyni.

RECENZE: Brent Weeks, Hranice stínů

Článek od: Jindra Střelec - 23.02.2011

Recenzi na první knihu Cesta stínů jsem končil tímto shrnutím: Autor si pro další pokračování nasadil laťku hodně vysoko,  ... Recenzi na druhou knihu bych mohl začít a nejspíš i skončit jednoduchým konstatování: nasazená laťka byla překonána, kniha je výborná, dejte sem další díl. To by ale asi neprošlo ani u šéfredaktora a nejspíš ani u samotného nakladatele.

UKÁZKA: Brent Weeks, Hranice stínů (Noční anděl 2)

Článek od: Anonym - 15.12.2010

První díl série Noční anděl autora Brenta Weekse s názvem Cesta stínů vyšel již v první polovině roku a setkal se s velkým čtenářským úspěchem. Věříme, že ani ten následující, který provází motto: Dokonalý vrah nemá totožnosti..., čtenáře nezklame. Třetí díl série s názvem Za stíny plánuje Fantom Print vydat v jarních měsících roku 2011.

RECENZE: Brent Weeks, Cesta stínů (Noční anděl 1)

Článek od: Jindra Střelec - 30.06.2010

Ztotožnit se s hlavním hrdinou – nájemným vrahem může být zpočátku skutečně problém. Azoth, který je později kvůli vlastnímu bezpečí přejmenován na Kylara, má sice od počátku jakési zábrany a čas od času i výčitky svědomí, přesto se však stává tvárnou postavou v rukách svého mistra a je na jeho pokyn schopen učinit takřka cokoli.

Přihlásit se k odběru RSS - Noční anděl